• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Skrócenie oczekiwania na atak na dzielnicę :)

Zaczęty przez domel123, Grudzień 31, 2011, 21:56:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

domel123

Chodzi o to, żeby gracze mieli możliwość wyboru czasu oczekiwania na atak np. w zakresie od 30min. do 2-3h czy coś takiego. Zdarza się, że pod koniec miesiąca ktoś nie może  siedzieć długo a nie ma co zrobić z pkt ataku lub, że gdzieś jedzie i chce ustawić atak na trochę dłuższy czas :)

BaBaNaRoWeRzE

Leon Zawodowiec

Nie, godzina jest wystarczająca i dobra, nie sądzę żeby ktokolwiek chciał to zmienić, idealny czas moim zdaniem.

matelka2105

Leo nie kazdy jest takim maniakiem jak ty ze siedzi na gangsters 25\7 -.- ja jestem za :)

matus91

Leon Zawodowiec ty jesteś następny krzys007 na wszystko odpowiadacie na nie ;/ co za łby ;/ lol

a tak  poza tym to 1h to wystarczająca ;)

domel123

Ale to do wyboru ;p Jak wam pasuje godzina to ustawicie sobie na godzinę i git ;) Ale jak to już ktoś wyżej powiedział "nie każdy jest maniakiem".

sigurd89

Jestem za wprowadzeniem tego pomysłu. Tyle tylko, że nie od od pół godziny wzwyż, a od godziny wzwyż. W ten sposób mógłbym ustawić atak za np. 3 godziny, jeśli wiem że po tym czasie na pewno będę w domu. Inaczej po powrocie do domu zamiast np. kwadransa musiałbym czekać godzinę.

Domel powiedz tylko jak rozwiązałbyś sprawę ataków na tą samą działkę dwóch różnych gangów.
Np.gang A atakuje o godz. 15 i ustawia atak na 18, drugi atakuje o godzinie 16 i ustawia atak na 17. Co wtedy? Próbę przejęcia dzielnicy wykona gang który jako pierwszy rozpoczął atak czy ten właśnie ten drugi gang?

Pozdrawiam
Sigurd

domel123

Cytat: sigurd89 w Styczeń 07, 2012, 11:35:00 AM
Jestem za wprowadzeniem tego pomysłu. Tyle tylko, że nie od od pół godziny wzwyż, a od godziny wzwyż. W ten sposób mógłbym ustawić atak za np. 3 godziny, jeśli wiem że po tym czasie na pewno będę w domu. Inaczej po powrocie do domu zamiast np. kwadransa musiałbym czekać godzinę.

Domel powiedz tylko jak rozwiązałbyś sprawę ataków na tą samą działkę dwóch różnych gangów.
Np.gang A atakuje o godz. 15 i ustawia atak na 18, drugi atakuje o godzinie 16 i ustawia atak na 17. Co wtedy? Próbę przejęcia dzielnicy wykona gang który jako pierwszy rozpoczął atak czy ten właśnie ten drugi gang?

Pozdrawiam
Sigurd

Ja bym zablokował możliwość atakowania tej samej dzielnicy , którą już ktoś atakuje.

BaBaNaRoWeRzE