• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

biznes i dziwki (koszt)

Zaczęty przez marcin990505, Czerwiec 27, 2012, 15:18:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

marcin990505

chodzi o to aby cena w dziwkach i biznesach się nie zmieniała i co o tym myślicie???

AlGiordino

Wzrost kosztów rozbudowy kolejnych poziomów budynków, rozbudowy dragów czy zakupu biznesów i dziwek to jedno z prawideł na których ta gra została zbudowana. Nie im wyżej tym trzeba sie bardziej starać by coś osiągnąć.
Pomysł moze sam w sobie nie najgorszy, ale administracja nigdy sie na to nie zgodzi.

artur000000

to ja bym zarabiał juz miliard na godzine jak nie lepiej tym sposobem ;pp bym kupował tylk najdroższe budynki bo najbardzij opłacalne i gdzie tu sens takto trzeba kupować równomiernie najlepiej ;)

radekkuzia12

Nie bardzo ten pomysł, za łatwo by bylo

Zgort

w tedy zarobki były by duże i łatwe o zdobycia każdy by miał spore sv bez dużego problemu i każdy by miał wszystkie najlepsze przedmioty, bronie i kamizelki gra nie miała by wtedy sensu i by już nikomu nie chciało się w nią grać a szkoda bo by polegało na ciągłym ulepszaniu budynków w klubie vip gra jest zajebista a gdyby tak było to już byłaby totalna nuda jestem na NIE!!!
TEN POMYSŁ MOŻE ZEPSUĆ TĘ GRĘ I WSZYSTKO TO CO MI SIĘ W NIEJ PODOBA!!!

Zgort

PS: Zanim coś napiszesz to zastanów się i to porządnie bo zamiast urozmaicić grę żeby była jeszcze lepsza piszesz coś co może ją totalnie zepsuć .