• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

G2

Zaczęty przez ixat32, Czerwiec 17, 2012, 23:08:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ixat32

Witam! mam pytania,dlaczego nie podaje sie 2 i 3 miejsca w pucharach i drugie dlaczego nie prowadzi się statystyki userów którzy poświęcają grze najwięcej rzeczywistego czasu,oraz dlaczego to nie jest nagradzane ?
myslę że byłby to miły gest w stronę tych którzy poświęcają na grę dużo swojego czasu i pakują w nią sporo realnej kasy :) pozdrawiam :)
2012-06-17 09:13:04, Do: admin
23:03:58
Witam,
nie rozumiem tych pytań. Odpowiedź na nie raczej jest taka - 'bo tak'.
Jeżeli jest jakaś konkretna propozycja zmian w grze - proszę ją przedstawić na forum, aby inni gracze mogli ją skomentować.

Pozdrawiam,
Administrator Gangsters.pl
2012-06-17 22:16:14, Od: admin
wyżej moje pytania,nizej odpowiedź admina,proszę komentujcie :)

BaBaNaRoWeRzE

Odpowiedź Admina "bo tak" jak dla mnie jest najlepszą odpowiedzią...
1. Co Ci da 2-3 miejsce w pucharach ? jak nie ma żadnego rankingu co do ilości pucharów, więc wprowadzenie takowej opcji nie ma sensu ;)
2. Nagradzane? czym ? biletami? Proszę Cie człowieku :D na forum masz tyle gier z których można bilety wyciągnąć że wprowadzanie dodatkowych nagród było by zbytnim ułatwieniem rozgrywki ;)
i niby jakby to miało działać?? ;) odpaliłbym kompa wbił na czat, poszedłbym do pracy, na zakupy wrócił zrobił obiad umył się i nadal byłbym online.. więc "aktywność" by była.. i co ? bileciki jeszcze za to miałbym dostać? ^^ chętnie.

c4ash

Jemu raczej chodzilo o realny czas, czyli kliki w tutkach lub w ringu.

Nagroda juz jest, w tutku masz wysoka pozycje, nawet przegrywajac wszystkie walki, dostaje sie 5 pkt od walki. A im wiecej pkt tym wieksza szansa na utrzymanie profki. Dodatkowo masz punkty turniejowe, ktore przeciez podnosza staty.
Co do ringu jest przeciez i kasa i punkty bonusowe i wejsciowki i energia. Wiec sa nagrody za aktywnosc.

A co do pucharow, to faktycznie, jest tylko ilosc pucharow za pierwsze miejsce. Skoro sie ono pojawilo, to powinny tez byc za srebro i braz. "bo tak" mnie sie podoba 8) A na powaznie to lubie jak jest zachowana symetria. Jak dla mnie, skoro jest za 1 mce to powinno byc tez i za 2 i za 3.

Koniec :)