• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Terro

Zaczęty przez alexwien, Grudzień 20, 2012, 20:54:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alexwien

zlodziej kont i sciemniacz. röb cos admin z tym. pozdro

wbrother

juz mialem do czynienia z terro i mialem bardzoooo duzo nieprzyjemnosci i nieporozumien trudno sie mowi nie tak mialo wygladac.... szkoda gadac

tobacco

perfidny manipulant i jak się teraz okazuje pierwszy donosiciel do admina. Oszukał wszystkich ,a do mnie ma pretensje ,ze mu gangi pojechalem i rzekomo konto speedboom podprowadzilem :) nie mam do niego dostepu kolego.

koperator82

Terro sam Oszust sprzedaje konta ludziemu placa a on im waly robi i mapretensje ze go  gracze niszcza
Brak tytułu
siema oddam za 300 konto z mejlem jak chcesz
2012-12-19 11:38:05, Od: terro
Usuń lub Odpowiedz

Subaru_Impreza

Miałem do czynienia przez dłuższy czas z terro. Jak coś potrzebował to był milutki jak baranek a jak coś nie robiło się po jego myśli to nagadał się że  szok. Uważałem go za kumpla a nawet za przyjaciela okazał się oszustem największego gatunku i dobrze,że nie mam z nim do czynienia.  Wmawiał ludziom rzeczy co nie były nigdy prawdą i przez to zostałem doszczętnie wyzerowany . Nie raz i odechciało mi się grać w tą zajebistą grę bo lubiłem żyć w zgodzie z ludźmi lecz przez wiele oszczerstw terro pod moim adresem wiele osób myślało o mnie że jestem inny jak jest naprawdę . Zawsze jak ktoś potrzebował nie związanego z grą to pomagałem tyle ile potrafię wprawdzie jest to gangsterska ale trzeba mieć zasady a ta osoba nie ma żadnych zasad. Sprzedała by ciebie za dowolną kwotę i taka jest smutna prawda. Dodatkowo gracz terro posprzedawał gangi przyjaciół . Każdy z ekipy Zeed dead baby miał dostęp do każdego dostęp . Terro to wykorzystał i sprzedał.

SedesRambo

Terro jest oszustem i złodziejem kont, jest fałszywy, źle sie zachowywał w grze, ktoś mu zaufał a on to wykorzystał i go wyśmiewał.

Szul

Serdecznie informuje ze sprawa zostala skierowana do Wróża Macieja ;]