• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Pomocna Wymiana

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Kwiecień 15, 2013, 17:04:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Chciałbym  zaproponować państwu pomysł na pozbycie się nadmiernej ilości Adrenaliny.

A więc... Chciałbym aby Admin dał Możliwość Wymiany Adrenaliny na Obronę i Atak, gdyż np.: Ja w Gangu mam 100 000 Adrenaliny, ktorej nie możemy wykorzystać i chciałbym abyście sami pozytywnie pomyśleli nad tym, że ta funkcja by się każdemu przydała, bo jak wiadomo, że nie w każdym gangu jest komplet ludzi, by robić konkretne napady, np.: Sejf.

To jest moja Sugestia, aby coś się zmieniło, a za kilka dni wzrośnie o drugie tyle, a co dopiero jak urośnie do Miliarda ?
Co z tym zrobić ?
Nic nie zrobimy i za chiny tego nie wykorzystamy, chciałbym aby reszta pozytywnie myśląca się dopięła do tego tematu i wyrazila chęć wprowadzenia pomocnej rzeczy, ktorą jest Wymiana Adrenaliny.

Pozdrawiam.

broliqe

vampiria22

podoba mi się. jestem za, ale raczej wolałabym, żeby nie tylko gangi mogłyby tak robić. Myślę, że mogłoby to być w formie giełdy - kto przedstawi najlepszą ofertę dla sprzedawcy ten to kupi. Taka tam uwaga.

niniek22

Już było parę podobnych pomysłów z adrenaliną jak dobrze pamiętam i nic z tego nie wynikło.

p4tryk91

jestem na nie, jesli wejdzie w zycie moj pomysl z zadaniami gangu to tam adrenalina sie przyda i nie bedzie zalegac tak jak mowisz

Wyplacalni.p

Gorzej jak nie wejdzie...
Ale i tak było by przydatne i nie każdy by chciał zadania, a jeżeli komuś brakło do obrony i Ataku ?
To wtedy by miał możliwość wymiany.
Więc 2 funkcje nowe by były:

Wymiana
Zadania

NIE MYŚL TYLKO O SOBIE !

Don Tusk