• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

RING

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Kwiecień 13, 2013, 18:38:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Nadszedł Czas aby poszuszyć Ring, gdyż naprawdę to jest już szczyt wszystkiego, Żeby zdolbyć jakiś punkt, trzeba się zdrowo naklikać.
A więc chcialbym aby Admin wyodrębnił w Ringu osoby co mają po ponad Miliardy SV i SA, najlepiej, aby dopasowywać graczy poziomami, np.:
0-5
5-10
10-20

Lub
0-20
20-40
40-60

Żeby  ustalił poziomy w Ringu, gdyż trzeba spędzić 2 godziny aby zdobyć marne 10 pkt.
Aż grać się w RINGu odechciawa, bo jest dużo osób co ma zbyt wysokie SA i SV i nie pozwala nam normalnie wygrywać,
najlepiej aby to było wszystko z sensem zrównoważone i każdy by mógl cieszyć się Grą.

Pozdrawiam.               

Henryk321

dobry pomysl. jestem za :)

vampiria22

też mi się podoba, jestem za

Jogus1988

Ale masz podział na lvl bo mając lvl np 50 to na ringu nie spotkasz nikogo kto ma lvl np 100 czy wiecej. Moim zdaniem zmiana niepotrzebna bo podział nic nie wniesie bo i tak spotykasz w ringu podobne lvle i to czy masz poziom 30 czy 300 masz takie same szanse.

Don Tusk

Podnieś SV, nie będziesz miał problemów na ringu
Moim zdaniem zbędne

p4tryk91

zbedny pomysl, podnies sobie SV to bedziesz dawac rade z innymi

Wyplacalni.p

Wy nie rozumiecie...

To tylko jest przyklad podziału, a wy wszystko przeobrażacie i zmiencie takie nędzne myślenie, rozkrzaczcie się, rozwincie umysł, bo tak tępym podejsciem nie zrozumiecie nikogo.

Zanim wbije się te 10 pkt, to trzeba spędzić około 2,5 godziny, w takim razie RING jest nie potrzebny, bo strata czasu jest na niego i zaświadczam, że z ringu korzysta tylko 18% graczy, więcej nie będzie, ponieważ RING jest najnudniejszy, a skoro wy tak podchodzicie do sprawy, to lepiej jest go usunąć z Gry, ponieważ za mało osób z niego korzysta, a myślicie że w prawdziwym sporcie nie ma podzialu na Wiek, Wagę i zdolności ? To się mylicie, tutaj też tak powinno być, a nie czekać na nędzne 10 pkt, które wpada średnio co 2-2,5 Godziny, to bez sensu, trzeba ring ulepszyć, co z tego że SV podnieść, skoro Doskonale wiecie że się nie da za szybko podnieść SV bez wydawania kasy na przelewy czy SMSy, poprostu strugacie Wariatów, którzy nie potrafią pozytywnie myśleć, a tylko komuś dopiec, tylko to potraficie, a z myśleniem u was jest krucho, wiec pomyślcie logicznie, może wam się tak podoba, to wasz problem, więc nie macie co krytykować, tylko zacząć Myśleć !

Pozdrawiam.

broliqe

Cytat: Wyplacalni.p w Kwiecień 18, 2013, 00:49:24 AM
Zanim wbije się te 10 pkt, to trzeba spędzić około 2,5 godziny

10pkt 2.5h ?
mając sv 10pkt to kwestia 2-3min max ;)
a ring jest potrzebny dla tych którzy chcą bonusy zamiast wydawania kasy więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi ?
nie dajesz rady na ringu ? nie bij lvl'a czy zarobków tylko zbieraj na broń i kame

kieliszek

Wyplacalni.p - proszę Cię skończ już z tymi Twoimi słabymi pomysłami, jak Ci się nie podoba to nie graj !
Zaspamowałeś całe forum Twoimi postami, jak nie Twoje "SUPER" pomysły na zmiany w grze, to chcesz się bawić w moderatora i wytykasz ludziom, że w rekrutacji gangu nie podają szczegółów.

Nie wiem o co Ci chodzi tym razem, ale jest tak, że w ringu nie spotkasz nikogo z dużo wyższym levelem ! Do tego w ringu jest tylko 75% jego SV, to, że masz tak małe SV i udaje Ci się wygrać raz na pół godziny to nie moja wina. Inni nie narzekają, bo wygrywają prawie zawsze w tym ringu...

P.S. Zastanów się czasami nad tym co chcesz opublikować.

Don Tusk

Chłopie, Tobie się chyba krzaczy ring z miastem

kaziu102

Twoje pomysły powinny byc od razu kasowane

kasek1000

a ten nadal dodaje tu głupoty :/ ja jestem za tym aby go zbanować na tym forum pozdrawiam :D

Wyplacalni.p

Ja jestem za tym, aby zbanować wszystkich co krytykują innych, nie znając i nie rozumiejąc, tylko denerwują innych, s skoro nie rozumieją to ich problem, a więc wasze komentaże są puste i denne.

A więc najpierw siebie krytykujcie i nie krytykujcie osób, o których nic nie wiecie, więc wasze myślenie jest tu nie na miejscu.

admin

Temat zamykam ze względu na brak merytorycznych wypowiedzi.
Jeżeli gracze chcą przedstawić pomysł i dyskutować nad nim to proszę stworzyć nowy wątek, który nie będzie zbiorem 'osobistych naskoków'.