• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Modernizacja Walk Gangów

Zaczęty przez Morgi, Grudzień 14, 2015, 23:33:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Morgi

Witam

Chciał bym poruszyć kwestię udoskonalenia Walk Gangów.
Mianowicie wystarczy jeden gracz z poziomem przykładowo 900-1000, a inny gang nawet w pełnym składzie, gdzie gracze mają po 100-200 poziomie nie ma praktycznie żadnej szansy na wygraną. Te "PRO" Gangi stają się jeszcze lepsze dzięki wygranym Biletom.
uważam że należało by trochę zmniejszyć szansę tym "pro" gangom a zwiększyć tym słabszym nagradzając za aktywność. Przechodząc do meritum sprawy chciał bym zaproponować by za wygraną walkę gang otrzymywał 5 pkt, a za przegrana 4 pkt. Spowoduje to iż szanse na wygranie biletów będą tym większe im więcej walk przeprowadzi dany gang, a Co za tym idzie im aktywniejsi będą jego członkowie. Uważam że większość graczy należących do topki gangów nie poprze, ale myślę ze pomysł zostanie rozpatrzony pozytywnie.

Pozdrawiam Morgi

Miłej Gry

Yazon91

Ciekawy pomysł. Fajnie jakby pozytywnie został rozpatrzony przez admina. Pozdrawiam, Koks Yazon91

Rafal1496

Ja jestem za bo czemu tylko sami najlepsi i sami co wkładają  w tą grę kupę kasy mają wygrywać? Każdy powinien mieć równe szanse ale u nich 24/7 ktoś robi walki

silo1992

niedawno była poprawka do WG dająca większą szansę na wygrane aktywnym gangom, co do punktów gdyby za wygraną i przegraną była by tak mała różnica to mocniejsze gangi miałby jeszcze więc punktów niż mają teraz więc moim zdaniem nie dało by to rezultatu który oczekujesz :) bez powodu ludzie nie inwestują w swoje konta żeby na tourach i wg przegrywać ;) walki gangów są "grą zespołową" także im większa aktywność tym większe możliwości i lepsze miejsca, dla mocnych gangów te 15 bilo czy 25 to tak na prawdę podniesienie zarobków z 1mln/h do góry bo ceny też rosną wraz z poziomem rozbudowy..

Rafal1496

Piszesz tak bo sam pewnie jesteś w gangu jednym z lepszych ma wg a gdybyś był w słabszym gangu to już co innego byś pisał

silo1992

jestem w jednym z lepszych, ale to nie oznacza, że wiecznie wszystko wygrywamy ;) często siedzę sam i klikam walki i bywa tak że na prawdę sporo walk przegrywam ze słabszymi gangami także wiem jak to jest po prostu patrzę na to wszystko realnie. Jest sporo słabszych gangów które mają na prawdę sporą aktywność i potrafią być w czołówce, dla przykładu chociażby podam gang element, jakiś czas temu mieli sporo słabsze konta niż mają teraz i potrafili się wysoko utrzymywać, kolejnym przykładem jest Ras Luta, nie ma tam "koxów" a potrafią całkiem dobre miejsca zajmować i takich gangów jest trochę, kwestia chęci i motywacji :)