• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

A może kolejny Drag lub Dragi do Gangów?

Zaczęty przez Radi, Styczeń 03, 2018, 19:26:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy jesteś za dodaniem nowego Dragu w Gangach?

Tak
25 (83.3%)
Nie
3 (10%)
Nie wiem
1 (3.3%)
Co to jest "drag"?
1 (3.3%)

Głosów w sumie: 30

Głosowanie skończone: Marzec 04, 2018, 19:27:49 PM

Radi

Szanowni Gangsterzy/Gangsterki!   

Dawno już nic nie zmieniano w Gangach. Szczególnie w ich zarobkach. Był czas,że pojawiały się nowe Dragi, a aktualnie cisza jak makiem zasiał. Kupowanie kolejnych jest mało opłacalne jak i % do nich. Zdobycie kolejnej dzielnicy graniczy z cudem.
Dla graczy ze sporymi zarobkami dochód z Gangu stanowi niejednokrotnie 1% i mniej,co stwarza dla nich dość małe zainteresowanie grą w grupie.

Zatem w formie ankiety pytanie: Czy jesteś za wprowadzeniem nowego dragu/dragów do Gangów w Styczniu 2018?

THE HELLS ANGELS - ANGELS NEVER DIE!

Ziom1234

Jestem na NIE. Dlaczego?  Zmienią sie tylko cyferki nic więcej. Pozdrawiam

maly9411/Mazi.

Jestem Za albo nowy budynek który zwiększy zarobki

W-11

Panowie, admin powiedział że w kolejnych planach ma wziąść pod uwagę Budynki w Gangu, ale dopiero gdzieś za ok. pół roku, bo ta kwestia jest do zmodernizowania.

Ponadto Admin nie wprowadzi nic przed wydaniem pełnej wersji "Goryli"

Jumpers

Dałem na nie ponieważ w gangu  trzeba zmienić coś innego lub w inny sposób  dodając nowy drag  zyski z gangów zwiększą sie o kolejne 300mln  i dobre gangi beda zarabiać w granicach 2,3mld/h  dla osoby doświadczonej (lvl 1tys i wyżej ) dalej są to smieszne pieniądze. Jednak  drastycznie dalej to ułatwia gre tym co sa na niskim lvl wlasciwie nic nie robiąc  maja zarobki wielokrotnie większe i bezproblemowy rozwój postaci. A dla tych lepszych nic to juz nie zmienia tylko bezsensowne klikanie które potrwa  miesiąc  i dalej nic nie bedzie się działo.Nie wiem może dobrym rozwiązaniem były by zarobki w gangu w zależności od tego kto jaki ma lvl to ma inna kwote w gangu lub jakaś srednia z lvl w gangu była by wyciągana nie mam pojęcia admin podobno ma pełno pomysłow więc temat z pomysłami jest zablokowany to niech coś wymyśla dodawanie dragu jednak to jest moim zdaniem bezsensowny pomysł. Ale takie jest moje zdanie nie każdy musi je popierac i znając życie admin poleci na łatwizne więc  doda ten drag prędzej czy później nie zmieniając  nic innego

W-11

Zmieni, bo jak już pisałem wcześniej, będą "GORYLE" ;)

-Sapphiron-

Niestety, aktualnie zarobki z gangu są śmieszne jak na aktualny stan gry, a koszt rozbudowy dragów czy % no cóż, lepiej zostawię to bez komentarza.

Całość gangu powinna być już zmodernizowana w ogromnym stopniu, ponieważ dodawanie dragów już dużo samo w sobie nie wnosi. Dla tych którzy zaczynają grę to takie zarobki są ogromne, ale niestety dla większości graczy to już niestety kpina.

Sama aktywność graczy chociażby na WG powinna być nagradzana dla każdego gracza osobno i na jego konto. Tylko tak jak W-11 napisał, na razie nie liczcie na nic dopóki dział goryli nie będzie zrobiony.

W-11

Admin do Konta PRO powinien dodać zmniejszenie czasu budowy w Klubie VIP

Jumpers

Cytat: W-11 w Styczeń 03, 2018, 20:10:33 PM
Zmieni, bo jak już pisałem wcześniej, będą "GORYLE" ;)

To ciekawe nie wiedziałem że Goryle to opcja zwiększająca możliwości gangu powiedz coś więcej jeśli tak "dużo" wiesz

I przestań  wszystkim odpowiadać bo  zmieniasz bez sensu temat który jest o rozbudowie gangu  do tego nabijasz niepotrzebne posty

Cytat: W-11 w Styczeń 03, 2018, 20:17:13 PM
Admin do Konta PRO powinien dodać zmniejszenie czasu budowy w Klubie VIP

leonzo

TAK! zarobki z gangów są po prostu śmieszne. :( Zachwiana jest równowaga między zarobkami indywidualnymi, a zarobkami z gangu tu zdecydowanie powinny być większe wpływy. Graczom [powinno zależeć, aby być w gangu. Bo są wysokie bonusy poza tym z ataków z walki gangów na konto indywidualne tez powinien wpływać jakiś procent kasy większa byłaby aktywność na pewno na walkach gangów, a co za tym idzie więcej ludzi online.

Tekst został poprawiony przez iKorektor – http://ikorektor.pl

W-11

A tak to ludzie wolą być w gangu za nic i nic nie robić, gdyż nie ma nagród za samą aktywność, czego brakuje, czyli zatem wyglądało by to, że jak jest aktywny, to dostaje kase lub %, a jak nie jest aktywny, nie dostaje nic.

jakoś inne gry ładnie potrafią się rozwinąć, a tu admin nie dość że nie rozwija, to jak wleci z nowymi funkcjami, to zajmuje lekko pół roku, ale rozwijając jedno w odległym czasie, powinien ulepszać też co innego, a kase dostaje.
Jedynie co można zauważyć, to co raz to sprytniejsze mechanizmy obronne dodaje, zabezpieczenia i utrudnienia, nawet jeden drugiemu nie może pomóc, bo z automatu już jest czyimś multikontem i nie pomaga nawet prawiłowe IP, bo oprócz IP jest po IP dodawane konto na którym ktoś w czymś pomaga, tak wiec nie warto pomagać wchodząc na czyjeś konto, pomimo że sie dobrze znaja.

-Sapphiron-

Ja niestety uważam, źe cały ten dział goryli jest do niczego nie potrzebny. Mają odbydwać się tam jakieś treningi itp. czyli wchodzimy na jakiś czas robimy co mamy zrobić i fajrant

Cytat3. Do czego potrzebny jest Goryl?
Przede wszystkim do walk między gorylami w Lidze. W każdą niedzielę będzie się odbywała walka w Lidze między wybranymi przez graczy gorylami, a zwycięzca konfrontacji otrzymuje Bilety.

Chyba, że nie będzie tu żadnej sprawiedliwości i będzie to wyglądało na takiej zasadzie, że ten co gra cały czas i szkoli swoich goryli wygrywa w niedzielę wszystkie walki i zgarnia nagrodę.
Czyli ogólnie walka będzie się odbywać raz na tydzień dzięki temu działowi, no istne gratulacje.

A gangi które istnieją cały czas i ludzie w nich siedzą to po co modernizować, przecież według niektórych wszystko jest dobrze i tyle. Ale ludzie jak inwestowali w grę tak będą inwestować i to się nie zmieni.
Było bardzo dużo fajnych pomysłów, które nawet nie zostały wprowadzone, szkoda, bardzo szkoda, bo ogólnie ta gra naprawdę ma fajny potencjał na rozwijanie. Nowi gracze raczej już nie przyjdą bo nie widzą jakiegokolwiek sensu.

Chociażby ring do wymiany, cały czas to samo, walki tam to istna paranoja, ale pewnie Admin tylko czeka aż ktoś kupi bilo i wymieni sobie na pkt do ringu.

Poziom: 100 000 000 zł/h bardzo dobrze, że tyle kasy mam za poziom bo bez tego nic innego bym nie kupił. Aby wbić 1000 lvl potrzeba naprawdę sporo kasy wywalić. I nie mówcie, że przecież za 1000 lvl dostaje się bilo bo żeby dojść do tego lvlu potrzebujesz wydać z 10x więcej.

Przepraszam, że wszystko w tym poście zawarłem, ale nie chciałem tworzyć osobnych tematów i spamować.

koval

ja bym proponowal jakas przerobke dzielnic predzej