• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

procentowe zarobki z gangu

Zaczęty przez _Vinnie_, Marzec 08, 2016, 02:31:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

czy jestes za wprowadzeniem mozliwosci zmniejszania zarobków nieaktywnych graczy

Tak
7 (43.8%)
Nie
9 (56.3%)

Głosów w sumie: 16

_Vinnie_

a wiec mysle o wprowdzeniu ustalanego przez szefa gangu zarobku z gangu tzn. szef ustalał by w % ile dany gracz dostanie co godzine z gangu nie uległa by zmianie maksymalna wartosc zarobku ale szef miał by mozliwosc jej zmniejszenia.Po co a własnie to dla tych graczy ktorzy obiecuja cuda ze beda klikac walki gangów a co do czego siedza własciwie darmo wg. mnie jest to najlepszy pomysł  zmotywowac graczy brak aktywnosci bedzie brakiem kasy i to jest bardzo dobra obrona szefa  8)

W-11

Dobre, ale najpierw musi być rentowność, czyli aby pojawiła się budowa % zwiększanego zarobku, ale wiem że to jest dobre aby nie wywalać, ale obniżyć do 5% zarobek i nie zarobiłby np 700, lecz 30 mln/h, tak to prawda, większość graczy obiecują Cudawianki. Wg mnie to dobry pomysł, aby bezrobotnym obniżyć nawet do zera, ale wpadłem że jak jednemu zabierzemy to Aktywnym się zwiększa dzieląc jego zarobek ? Wtedy zmusiło by to innych do działania, a najlepiej zrobć tak że skoro Nie robi walk np. 60 dziennie, to nie należy mu się wypłata.

Zrobił 0d 60 Walk = Całość
Ustalanie wypłaty do ilości walk:
Tyle że wiadomo ze jak rozwija się gang to zwiększa sie wypłata i tu systemowo by rozdzielało kase.
za 0 Walk 0 zł/h

_Vinnie_

obawiam sie ze na zwiekszenie nie bedzie opcji po prostu wyjsciowa kwota był by zarobek gangu i np w siedzibie gangu wystarczy zrobic malenka tabelke i tam nawet z klawiatury mozna było by ustalac % jaki gracz dostanie co godzine z kwoty zarobku gangu max 100% no a min to nie wiem ale jestem za min np 5% i takie cos zmusi na siłe graczy do aktywnosci bo w obecnej chwili jak trafisz takiego delikweta to mozesz go tylko wywalic a gang jest stratny bez 1 osoby.A i sprawa wpływu do gangu z racji roli gracza nie zmieniła by sie bo to tez działało by na szkode gangu.Czyli tak na szybko tylko nic nie robiacy gracz był by stratny wydaje mi sie to bardzo odpowiednim pomysłem cos za cos  ;D

W-11

Pomysł jest dobry, bo przez te Pakiety powstało 200 Nowych gangów, a osób jest przymało, tak więc nie trzeba by było wywalać osoby za to że jej nie ma np z dużym SV, tylko nie zarabiałby nic, a tyle ile zrobi walk, za tyle zostanie mu wypłacone, oczywiście nie dotyczy Szefostwa i Zastępcy.

albedo

danielos112

V.I.P