• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Więcej biletów za konkursy

Zaczęty przez Pawello91, Grudzień 11, 2010, 21:22:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pawello91

Witam, mam ciekawy pomysł może trochę nie opłacalny właścicielom gry ale myślę że warto spróbować. Przejdę do sedna. Uważam że za konkursy powinny być większe wygrane w formie biletów do łapówek, ale też trudniejsze zasady. Np. Obstawiając mecz piłkarski- załóżmy Pogoń Łapy- Jagiellonia Białystok mamy za zadanie trafienie dokładnego wyniku. Otóż można to urozmaicić utrudniając gre. Np możemy obstawić że bramka padnie z wolnego, karnego, normalnej akcji i w przedziałach minutowych 0- 15 , 15-30, 30-45 i tak dalej. Można popróbować wiele kombinacji nie tylko z meczami piłkarskimi ale również z koszykówką, tenisem, siatkówką itp.
Takie typowanie jest bardzo ciężkie do trafienia. Moim zdaniem bardzo rzadko trafi się chociaż jedna osoba co dokładnie wytupuje wszystkie kryteria w danym konkursie. I tu powinna być większa nagroda. Np. może być ona uzależniona od ilości grających. Gdy mecz obstawi 100 osób- 10 biletów do wygrania, 200- 20, Co do kwot nie mogę decydować ponieważ admin jest tu szefem i to tylko jego wola czy się na to zdecyduje. Oczywiście gdy będzie więcej niż jeden zwycięzca dzielimy po równo.
Podsumowując moim zdaniem temat może nie do dyskusji ogólnej ale prośba spojrzenia na to ze strony admina. Jednak zachęcam was do komentarzy gdyż to również decyduje o wprowadzenia w życie mojego pomysłu. Pozdrawiam

barcelonczyk19

jestem jak najbardziej za. poza tym żeby to były jakieś wazniejsze mecze typu liga mistrzów żeby obstawiać znane zespoły. Bo zespołu takiego jak Pogoń Lapy to chyba nikt nie zna. ale pomysł dobry

sigurd89

Zaznaczyłem nie w ankiecie. Dlaczego? Masz rację - będzie cholernie ciężko trafić. Jest większe prawdopodobieństwo, że nikt nie trafi niż że trafią np. 2 osoby... Według mnie lepiej jest, kiedy 20 osób dostaje bo 1 bilecie, niż jedna 20 biletów. I tak zwycięzcy dostają większe bonusy, więc w czym problem?

Pozdrawiam
Sigurd

domel123

Cytat: sigurd89 w Grudzień 11, 2010, 23:33:52 PM
Zaznaczyłem nie w ankiecie. Dlaczego? Masz rację - będzie cholernie ciężko trafić. Jest większe prawdopodobieństwo, że nikt nie trafi niż że trafią np. 2 osoby... Według mnie lepiej jest, kiedy 20 osób dostaje bo 1 bilecie, niż jedna 20 biletów. I tak zwycięzcy dostają większe bonusy, więc w czym problem?

Pozdrawiam
Sigurd

No właśnie, lepiej aby więcej osób miało z tego korzyści