• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Gang, Napady, Adrenalina, Charyzma

Zaczęty przez nevrone, Listopad 29, 2010, 13:35:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nevrone

Nie wiem czy taki pomysł był ale nigdzie tego nie znalazłem, pomyślałem, że można by punkty charyzmy wykorzystać .

obecne napady które są dostępne wykorzystują adrenalinę a można by zamiast punktów adrenaliny wykorzystać punkty charyzmy a adrenalinę w ten sam sposób wykorzystać ale z udanego napadu kasa szła by do gangu w ten sposób gangi bez dzielnic lub z dzielnicami mogły by powoli sobie zarabiać, zgrana grupa jest do tego konieczna dlatego to nie było by takie proste.

Nie wiem czy się Wam ten pomysł spodoba na wyraźcie swoje opinie ;)

sigurd89

Z tego co rozumiem:

- adrenalina zostaje tak jak jest
- charyzma różni się tym, że kasa z napadów idzie na konto gangu, a nie na konta gangsterów

Dobrze by było. Problem w tym, że gdzieś czytałem, że Socker zastanawia się na wycofanie charyzmy. Im więcej nowości tym większe są problemy z serwerem. W gangsters 1 nie spodziewałbym się już żadnych rewolucyjnych zmian, jeśli tak to drobne... Pomysł co prawda nie jest według mnie zły, ale niestety wątpię żeby wszedł w życie.

gigi

Wątpię że coś takiego będzie a zwłaszcza w G1

nevrone

Cytat: sigurd89 w Listopad 29, 2010, 15:07:43 PM
Z tego co rozumiem:

- adrenalina zostaje tak jak jest
- charyzma różni się tym, że kasa z napadów idzie na konto gangu, a nie na konta gangsterów

Na odwrót bo o adrenaline trudniej :P

domel123

Pomysł nawet bardzo dobry. Ale w G1 już raczej czegoś takiego nie będzie.Ja jestem za.

nevrone

A G2 kiedy powstanie wiadomo już coś na ten temat?

p4tryk91

Cytat: nevrone w Grudzień 13, 2010, 18:35:40 PM
A G2 kiedy powstanie wiadomo już coś na ten temat?

ma wejsc w nowym roku ale tego nie wiadomo... pewnie socker bedzie mial poslizg i bedzie to G2 w lutym dopiero pewnie...

sigurd89

Panowie Socker mówił o styczniu LUB lutym. Jeśli miałby poślizg to G2 weszłoby w marcu czy kwietniu.