• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Ring

Zaczęty przez piachuuu, Luty 21, 2011, 11:20:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piachuuu

może można było by skrócić oczekiwania na przeciwnika 10 sekund to nie długo ale można chyba i bez tego się obejść, jest to w jakiś sposób potrzebne ?

BlackRider

Cytat: piachuuu w Luty 21, 2011, 11:20:55 AM
może można było by skrócić oczekiwania na przeciwnika 10 sekund to nie długo ale można chyba i bez tego się obejść, jest to w jakiś sposób potrzebne ?

Jakbyś skrócił czas oczekiwania, to pkt bonusy by za szybko wskakiwały. To byłoby niesamowite ułatwienie. Pkt bonusu, wejściówki, energia... Jestem na NIE.

p4tryk91

mialy wejsc jakies rzeczy do skracania czasu na ringu ale cos od dluzszego czasu jest cicho o tym..

piachuuu

no i co z tego że za szybko komu maja wpaść to wpadną :)

p4tryk91

no wlasnie.. kilka osob uzywa bota na ringu i nic nie musza robic i samemu im bije wiec nic nie robia..

Popielus

Poproś o bota odpowiednie osoby i gra gitara :)

p4tryk91

hehe popielus to napisz na priv do mnie;] to pogadamy;]

sigurd89

Cytat: p4tryk91 w Luty 21, 2011, 15:19:17 PM
no wlasnie.. kilka osob uzywa bota na ringu i nic nie musza robic i samemu im bije wiec nic nie robia..

Bot na ringu? Z tego co wiem zarówno na ringu jak i bijąc SA trzeba co jakiś czas wpisywać kod. Niby jak bot odczytuje kod? Wątpię żeby najlepsze programy OCR odczytały tamto ustrojstwo, biorąc poprawkę na to że sam mam czasami problemy.

A co do skrócenia czasu. No fajnie by było. Tyle, że jak powiedział Rider byłoby to ogromne ułatwienie przez co niestety też raczej jestem na nie.

Pozdrawiam
Sigurd

sadek5

to zły pomysł niektuży używają botów i to tylko dla nich te ułatwienie by było  :P