• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Trzeźwienie w barze

Zaczęty przez xwarriorx, Styczeń 08, 2011, 19:28:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xwarriorx

Siema wszystkim wpadłem na pomysł aby gangsters bardziej przypominało realne życie chodzi o trzeżwienie przecięz jak sie upijemy to 5 lat nas nie trzyma a tutaj nie wazne ile czasu powrót do trzeźwego stanu to i tak trzeźwiej mam taki pomysł aby po upiciu sie nie wązne czym codziennie trzeźwiało sie o 1 drink aż do  wino komandos. Czyli np, pijemy pijemy mamy juz powiedzmy białe wino prestajemy pic to jutro już drink do picia to bedzie wódka dzien poźniej o ile nie ebdziemy pić bedzie już ciemne piwo. Ułatwiłoby to gre zaoszczędziło by się troche niewiele ale zawsze a gangsters bardziej przypominało by życie. Myśle że wprowadzenie tego nie będzie zbyt łatwe i raczej nie teraz bo teraz trwają prace nad drugim serwem jednak i tak prosze o rozpatrzenie tego przemyslenie i o wypowiedź admina

Schwarzenegger0011

sigurd89

Kolejne ułatwienie, kolejne NIEPOTRZEBNE ułatwienie.

xwarriorx

Ułatwienie ta gra i tak jest rozwój w miare wolny

zizi83

racjonalny pomysl  :)wychlam dzis litra na 2 osoby rano kac a wieczoram trzezwy sie czuje :) cyli trzezwialki nie potrzebuje dopiero jak psy zatrzymaja :)

Nightauer

Tak a moze jak wypijemy za duzo to odrazy bedziemy umierac  bo organizm nie przyzwyczajony i gre od nowa bedziemy zaczynac ? ;D <lol2>

Ulatwienie gry jestem na NIE!

Ale czego sie spodziewac po graczu ktury ma 180k i szuka gangu z MINIMUM7/8 dzielnic ;D

sigurd89

Cytat: Nightauer w Styczeń 09, 2011, 09:39:16 AM
Tak a moze jak wypijemy za duzo to odrazy bedziemy umierac  bo organizm nie przyzwyczajony i gre od nowa bedziemy zaczynac ? ;D <lol2>

Jestem na tak!

Cytat: Nightauer w Styczeń 09, 2011, 09:39:16 AM

Ale czego sie spodziewac po graczu ktury ma 180k i szuka gangu z MINIMUM7/8 dzielnic ;D

KTÓRY. Proszę...

Nightauer

sigurd89

seba069

w grze jesteś poprostu niezniszczalnym pijakiem ;p

sarlin33

Niko_Bellic

sadek5

nie to by było nie potrzebne