• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

[G1 i G2]

Zaczęty przez ivanc7, Maj 28, 2011, 08:57:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ivanc7

Proponuje dodać opcje w wiadomościach przyjaciele gdzie można by było dodać graczy z którymi często sie pisze lub z innego powodu a jak by się pisało wiadomość to

Tam gdzie pisze gdzie jest adresat pisało by dodaj adresata a po na kliknięciu pojawiała by się lista przyjaciół

Czasami zapomina się jaki ktoś miał nick a to by ułatwiło pisanie

Myśle że to nie jest dużo roboty dla kisu i sockera

sigurd89

Popieram! Jestem w 100% za! A potem dodajmy kto z Twoich przyjaciół jest on-line na dole po lewej, wrzućmy śledzika, no i oczywiście dajmy każdemu możliwość pochwalenia się sweetfociami (mam całą kolekcję z moimi pluszakami - od tak dawna chciałem je wstawić...). Potem dodajmy gry! Nie tylko ruletka czy ring, ale durne bezsensowne gry którymi można byłoby zapychać skrzynki znajomych zaproszeniami. A potem... Hm... Co myślicie o edycji profilu tak, żeby można było w swoim profilu napisać więcej rzeczy np. do których szkół chodziliśmy/chodzimy, status związku, długość włosów łonowych?

Sigurd

ivanc7

Ty to masz zapał do tego spamowania  :D

sigurd89

Cytat: [G2]andrix3018 w Maj 28, 2011, 15:51:09 PM
Ty to masz zapał do tego spamowania  :D

Ja? Skądże! :D

Pozdro
Sigurd

dr.lecter

:D hahahahaahaha

@topic@
od tego co napisał andrix do tego co napisał sigurd jest bardzo cienka linia.
zamiast tego proponuje żeby było coś takiego jak "wiadomość do gangu". to by się o wiele bardziej przydało.
oraz button "wpłać wszystko"/"wypłać wszystko" w banku. na podobnej zasadzie, co w barze "pij do dna".

sigurd89

@topic

Podoba mi się ankieta:
Pytanie:    Czy chcesz taką opcje
Tak
Nie
nie
:D

Jeszcze nie zagłosowałem. Ciągle waham się między 2 i 3 opcją. ;)

@Lecter gdzie Krzyś zapodał pomysł pij kolejkę. Pijesz od wina do dowolnego trunku, a potem zamiast klikać jeszcze raz w każdym po kolei "pij do dna", to raz klikasz pij kolejkę. To był dobry pomysł. Niestety - jak widać nie wszedł. Było sporo dobrych pomysłów, tego z "przyjaciółmi" bym do takich nie zaliczył.

Pozdrawiam
Sigurd