• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Tournament

Zaczęty przez mati4don, Czerwiec 05, 2011, 11:35:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati4don

Cytat: Kuklux w Czerwiec 07, 2011, 17:29:47 PM
jestem na nie bezsensowny pomysł

Bo top 50 graczy z the best sv by na tym tylko korzystało mati za mało masz kasy ? ;p

Czytaj co pisze;/ nikt z nikim na siłe by nie walczył chcesz nie wlacz za kase łatwe;/

Cudy

Cytat: [G2] happy92 w Czerwiec 07, 2011, 20:36:56 PM
ja to tak widzę że np w sobote o x godzinie otwiera sie turniej oficjalny z podzialem na lvl  i wielkością wpisowego

świetny pomysł! to jest to;p jak turnieje w pokera :)

metachwast

uważam jak ktoś tam przedemną:
sponsorów szukacie?!
posrany pomysł!
i wyjdzie na to że będzie 30-40 tourów ale tylko 1-2 trwające.
do dupy z takimi "ulepszeniami".

Cytat: gogalq w Czerwiec 07, 2011, 23:55:54 PM
Cytat: [G2] happy92 w Czerwiec 07, 2011, 20:36:56 PM
ja to tak widzę że np w sobote o x godzinie otwiera sie turniej oficjalny z podzialem na lvl  i wielkością wpisowego

świetny pomysł! to jest to;p jak turnieje w pokera :)
:D nie no, jeszcze będę swoje życie prywatne obracał wokół jakiejś gry, którą jej właściciel ma w dupie, bo "zostawiłem forum użytkownikom". żal gadać.

wystarczy że nabijałem profke... nie dość, że nie wbiłem, bo zasnąłem o 22 przy kompie to jeszcze zaspałem do roboty bo budzika nie nastawiłem.
do dupy z czymś takim!
gra tak, ale tylko w wolnym czasie.

mati4don

nandrolon  a kogo to obchdozi gdzie Ty śpiesz??;\

zulatino

Gówno prawda... Powinno być kilka kategorii wpłat
1mln
5mln
20mln
50mln
100mln

Jak na razie wystarczy, bo wiątpie, aby ktos zbierał 500mln, aby tylko do tura dolaczyc...

Kusmir

heh no napewno to słabsi gracze by wogule nie walczyli i by w tour było tyle osób co na P&P :PP

mati4don

wy jesteście debilami;/ czytacie co pisze;/ że by byy też tury bez obowiazku wpłacania kasy;/

Trampi

jestem na NIE, bo to by dało możliwośc do łatwych przekrętów z  tzw. przekazywaniem kasy- czyli np. cały turnament obsadza jeden gang i wygrywa określona osoba i tym samym wygrywa całą kaskę - czyli bardzo łatwo konkretna osoba by mogła bez wysiłku się wybić

metachwast

brawo Trampi! o to chodzi!

FoxKantor

Świetnym pomysłem był by tournament o kasę!!
np. każdy wppłaca po 50 mln i kasa dzieli się na 3 pierwsze miejsca!!
super jastem na tak

bartek123 z G2

ja sie zgadzam ale lepiej by było jak by co 10 leweli było większe wpisowe żeby te małe lewele nie traciły

zulatino

Jak tak to lepsze bronie od lvl wyższych... kamy i majątki tak samo... do tego biznes i dziwki też by mogły być od jakiegoś wyższego poziomu...
A tak na serio to jakie jajo ma poziom do turnieju oprócz tego, że trzeba mieć 30, aby w nim uczestniczyć? Jak już o składkach mowa to się do zarobków uczepcie...