• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zniesienie cenzury na czacie po 23

Zaczęty przez daj kamienia, Lipiec 01, 2011, 00:19:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gangster111

jestem za.. ;) ale oczywiście zniesienie w pewnym stopniu

barcelonczyk19

ej, doszły nowe opcje które mnie bardziej przekonują. i nie mogę zmienić :<

KaziuBoss

sirkompik

W sumie rację mają i jedni i drudzy. Ale skoro jest stała ekipa, w sumie ostatnio codziennie jestem do 24-1 w nocy, i nie spotkałem się z kłótniami w tych godzinach. Przecież cenzora można ominąć, i wszyscy o tym wiedzą. Niech sobie zostanie.. komu to wadzi... a przynajmniej rano tak to nie kaleczy oczu

sigurd89

Jest 20 głosów na tak, a tylko 2 na nie. Pytanie czy większość z głosujących jest na tak, bo wierzy, że mimo zdjęcie cenzury będzie spokój, tylko trochę luźniejsza atmosfera, czy może głosowali głównie Ci, którzy chcieliby bezkarnie powkurzać innych użytkowników czata rzucając paniami lekkich obyczajów na prawo i lewo.

Pozdrawiam
Sigurd

sigurd89

Cytat: babanarowerze w Lipiec 06, 2011, 12:42:17 PM
Jeśli komuś sie zdarzy powiedzieć razy czy dwa coś na K, CH, itd to nie powinno być bana ani ostrzeżenia, ale za to jeśli ktoś namiętnie klnie i obraża przy tym innych no to ban już powinien być... teraz pozostaje tylko kwestia modów... jeden luźniejszy może nie zwracać na kilka bluzgów uwagi, tj drugi "groźny" mod który sie nie wysypia i ma zły humor może dawać bana za nadgorliwe bluzganie ;)

Powiem tak - za obrażanie nawet bez bluzgów powinien być od razu ban bez ostrzeżenia. Pod warunkiem, że to na prawdę jest obraza, a nie jakiś żarcik. Za tekst - ale ch**** się dzisiaj czuję, albo "Ale miałem zje**** dzień" po godzinie 23 nie dawałbym bana. Możemy zostawić wszystko tak jak jest, ale liczyć na to że są wśród nas tylko ogranięci ludzie. Czy aż tacy z nas optymiści?

Pozdro
Sigurd

KaziuBoss

Są tacy optymiści wśród nas. Wieczorem stała ekipa, więc był by spokój.. Ban za nadużywanie.

krzys077

Pomysł nie został zaakceptowany przez administracje,zamykam.

AlGiordino