• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ZMIANA MODA

Zaczęty przez Odjazdowy, Styczeń 16, 2013, 20:48:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Don Tusk

Ile razy mam wam powtarzać, że nie ma czegoś takiego jak większa czy mniejsz połowa - obie połowy są równe
Ale większa połowa z was i tak tego nie rozumie
;D

MaciaseK

a po co wam mod? i co wam to da?

Manchuckster

Cytat: Don Tusk w Maj 31, 2013, 20:15:14 PM
Ile razy mam wam powtarzać, że nie ma czegoś takiego jak większa czy mniejsz połowa - obie połowy są równe
;D

Jedynie może być więcej niż połowa lub mniej niż połowa ale nie mniejsze pół.
Pół litra to pół litra. Jak kupujemy flaszkę to mamy pół a potem już jest mniej niż pół.
Cytat: MaciaseK w Czerwiec 01, 2013, 04:57:28 AM
Właśnie co to da.
Wyobrażacie sobie, że modem zostanie Wyplacalni.p.
Teraz wypowiedzcie się jeszcze raz - Czy na pewno tego chcecie?
Sami zobaczycie w/w osobnik wypowie się pod tym postem, napisze, że jestem nikim itp, itd. lub użyje mniej kulturalnych słów.

Wyplacalni.p

Cytat: Manchuckster w Czerwiec 04, 2013, 00:42:14 AM
Cytat: Don Tusk w Maj 31, 2013, 20:15:14 PM
;D

Jedynie może być więcej niż połowa lub mniej niż połowa ale nie mniejsze pół.
Pół litra to pół litra. Jak kupujemy flaszkę to mamy pół a potem już jest mniej niż pół.
Cytat: MaciaseK w Czerwiec 01, 2013, 04:57:28 AM
Właśnie co to da.
Wyobrażacie sobie, że modem zostanie Wyplacalni.p.
Teraz wypowiedzcie się jeszcze raz - Czy na pewno tego chcecie?
Sami zobaczycie w/w osobnik wypowie się pod tym postem, napisze, że jestem nikim itp, itd. lub użyje mniej kulturalnych słów.

Na pewno nikogo bezpodstawnie bym nie karał, nikogo bym nie obrażał, bo to nic nie da, jestem osobą spokojną, nie znacie, a oceniacie, siedzę cały czas na czacie i nic nie piszę, poprostu was wszystkich obserwuje, a wy poprostu już zgóry zakładacie co będzie, wy zawsze oceniacie osoby o których nic nie wiecie, czy to jest normalne ?
Spójrzcie najpierw na siebie, a potem na innych.

wilk400

sporo jest modów
moim zdaniem

uku82

mysle ze ktos kto ma symbol SS i swastyke w awatarze nie powinien pelnic funkcji moderatora
czemu ta gra propaguje takie smieci?

norweg

Cytat: uku82 w Listopad 11, 2013, 11:18:16 AM
mysle ze ktos kto ma symbol SS i swastyke w awatarze nie powinien pelnic funkcji moderatora
czemu ta gra propaguje takie smieci?

masz racje, przemyslalem to i zmienilem avatar.

PS. Historia to nie smieci, 2 runy Siege znacza co innego jesli znasz inne znaczenia to jedno, swastyka ma tez duzo wiecej znaczen niz Ci sie wydaje, odpal google poczytaj, moze wikipedia, jak Cie to nie przerasta oczywiscie.