• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Nowe Banki

Zaczęty przez metachwast, Wrzesień 26, 2011, 20:21:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

metachwast

Może by tak stworzyć nowe banki?
50mld z oprocentowaniem 0,1% (50mln/ed)
200mld z oprocentowaniem 0,05% (100mln/ed)
1bln z oprocentowaniem 0,01%(300mln/ed)
czy jest ktoś za? :)

p4tryk91

ten bank co ma 1bln z 0.01% to nie jest 300mln na dzien tylko 100mln;] jesli chcesz te 300mln na dzien to musi byc 0.03%;]

ale pomysl dobry

.::WiTo::.

jestem za ale pomysł trzeba doszlifować

sigurd89

Tia... I dodatkowe 10 000 za każdą sekundę kiedy gracz jest zalogowany. Mało Wam ułatwień w stosunku do G1?

FoxKantor

na razie poczekaj aż wprowadzą poprzednie pomysły, który były BARDZO dobre, na razie nie ma co myśleć nad nowymi bo i tak nie wprowadzą...

sirkompik

Fox proszę Cię. Wogóle nie ma co się wysilać nad pomysłami... Administracja jasno napisała gdzieś tam, że nic nie wprowadzą....

sigurd89

Cytat: babanarowerze w Październik 05, 2011, 14:27:25 PM
tak mało..
po tym co nam kochana administracja obiecywała jak to bedzie cudownie w G2 (nowości itp) to jestem głeboko rozczarowany.. wprowadzili kilka "nowości" gdzie większość to tylko kosmetyka..

Czemu mnie nie dziwi, że 40 resetów, niesamowite cyrki na początku, po naprawieniu błędów kompletne zero zmian sprawiają że jesteś rozczarowany? Ale ja nie o tym mówiłem. Mówiłem, że G2 jest o niebo łatwiejsze od G1 i kolejne ułatwienia to wg. mnie przesada.

Pozdrawiam
Sigurd

metachwast

więc jakie jest stosunek administracji do tego pomysłu?

Adrian

Cytat: nandrolon/dr.lecter w Październik 21, 2011, 16:29:39 PM
więc jakie jest stosunek administracji do tego pomysłu?

raczej nic się nie dowiesz od administracji ;D

wkswolazarczycka

mi się podoba ten pomysł;p

Dziki Baca

Jestem za ale można dołożyć 2 banki:
Międzynarodowy Fundusz Walutowy - 50mld z oprocentowaniem 0,1% (50mln/ed)
Bank Wszech Rosji - bez ograniczeń z oprocentowaniem 0,001%
Pozdrawiam

lukimaster

jo przydaloby by sie;P jestem za tymi dwoma pierwszymi co nandrolon napisal ;)

xtra

jestem jak najbardziej za wprowadzeniem nowych bankow bo te co sa obecnie daja całe G.

Leon Zawodowiec

Także popieram ideę wprowadzenia nowych banków.

kisu

Nowe banki niczego nie zmienią, wprowadzą tylko możliwość pomnażania kapitału, bez jakiegokolwiek ryzyka.
Myślimy nad wprowadzeniem lokat (tak jak w standardowych bankach) oraz prowizji podczas wpłaty i wypłaty kwot do banku, aby ukrócić typowy proceder 'wpłacę na chwilę do banku, zarobię i za chwilę wypłacę'.
Dodatkowy pomysł to kontrole Urzędu Skarbowego, jako lewa kasa istnieje ryzyko wytropienia nielegalnych dochodów i konieczność zapłaty odsetek (np. w Polsce jest to 75% dochodów).
Tylko takie opcje urealnią bank, a na tym nam zależy najbardziej.