• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Wiadomość SMS(dzielnica)

Zaczęty przez albert27, Grudzień 01, 2011, 19:49:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

albert27

Mam taki pomysł ale nie wiem czy już się taki pojawił na forum.
Więc chodzi oto że kiedy ktoś atakuje twoją dzielnice to ałtomatycznie
zostaje wysłany do Ciebie sms o ataku na twoją dzielnice.
Taka funkcja dawała by możliwość zwiększenia obrony dzielnicy.
Oczywiście trzeba by było podać swój nr tel.
Np. taka możliwiść mogła być użuwana tylko gdy sie ma konto PRO.

Adrian

Cytat: albert27 w Grudzień 01, 2011, 19:49:02 PM
ałtomatycznie
mistrz :D

smsy też są płatne

pomysł bez sensu :D załatw sobie dziecko neo do gangu podaj mu nr gg i będzie Cie informował o atakach na dzielnice

albert27

Zawsze znajdzie się jakiś człowiek który przegląda forum tylko
po to aby szukać błędów a potem a potem się z nich śmiać.
Wiem że będą płatne. Dlatego trzeba kupić konto PRO.

mati4don

Kolejna sprawa. Jak ktoś już Cię atakuje nie można dodać pkt obrony;).
Pozdrawiam.

sigurd89

Cytat: mati4don w Grudzień 02, 2011, 10:28:47 AM
Kolejna sprawa. Jak ktoś już Cię atakuje nie można dodać pkt obrony;).
Pozdrawiam.

Dokładnie. :P Szybciej SMS informujący o tym, że Twój gang ATAKUJE dzielnice, bo patafiany wchodzą raz na miesiąc nabić profkę, jakby nie mogli wejść 2 razy - ostatniego i pierwszego dnia każdego miesiąca, żeby przynajmniej jeden atak zrobić. ;/ Biorąc poprawkę na to, że smsy by kosztowały nie wiem czy jest sens w ogóle o tym myśleć. Ile osób tak na prawdę płaciłoby za taką informację?

Sigurd

p4tryk91

tak albert i co jeszcze moze niech jeszcze przychodzi info co szef lub zast lub biznesmen lub inwestor zaczeli budowac w gangu albo moze jak ktos pkt obrony na dzialke rozda co?:D

ten pomysl z SMS jest zalosny jak dla mnie

pozdro sigurd89;]

sigurd89

Dzięki za pozdrowienia. ;D

Pozdrawiam ;)
Sigurd

lolo1234

yyy.... dobra powiem 1słowo NUDA!!!!!!! wez się obudź bo taki pomysl nigdy nie przejdzie

p4tryk91

taki gluuuupi pomysl i krzys go nie zamknal jeszcze?!!!:D

krzys sie opie... lub nie chce zamykac a jak sa jakies fajne pomysly to odrazu zamykam nie wykonalne...

admini ruszyc dupy i zrobcie cos z ta gra nie sie opie... i nic wiecej!!

kisu

Pracujemy nad modułem 'powiadomienia mailowe'. Być może, gdy uda się go uruchomić z sukcesem to będzie możliwość włączenia takiego powiadomienia na adres mailowy wszystkich członków gangu (lub tylko szefa).

Niestety wiadomości SMS (wysyłane poprzez grę) to wysoki koszt i na tę chwilę opcji SMS nie przewidujemy. Można oczywiście skorzystać z przekierowania emaila na sms (w niektórych sieciach), dzięki czemu powyższa funkcjonalność będzie możliwa do zrealizowania.

sigurd89

Kisu powiadomienia O CZYM? Jeśli o tym, że ktoś atakuje naszą dzielnię - dziękuję, dość spamu przychodzi. Jeśli o tym, ze ktoś dodał pkt obrony na działkach - dziękuję, dość spamu przychodzi. Jeśli o tym, że jakiś budynek został  rozbudowany - dziękuję, dość spamu przychodzi.

Więc o czym miałby być te powiadomienia?

Pozdrawiam
Sigurd