• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Biznes/dziwki szybki zakup

Zaczęty przez wsgame, Kwiecień 24, 2012, 18:27:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wsgame

Mam na myśli to aby było okienko w którym można by wpisać ile budynków chcemy zakupić.Nieraz aby zakupić budynki/dziwki muszę spędzić ok z 15min,na większe zakupy.Nawiasy oznaczają okno,prostokąt czy jak kto woli,domyślna ilość 1,aby nie musieć wpisywać przy pojedynczym zakupie
Np.
Obr                                    |         Zysk: 16 000 zł           |               Zysk: 000 000zł      | Kup (1) szt.
          az                             |Wartość: 00 000 000           |  Sprzedaż: 00 000 000 zł      | Sprzedaj
                    ek                   |                                            |                                              | Ilość: 00
56.Salon Samochodowy

wsgame G1/G2

Tajny

wsgame

Fajnie bo mam 115 i nie mam czegoś takiego

rydzyk

moze ty na G1 jestes? nie na G2 bo na G2 to juz jest;d

krzys077

Na g2 opcja jest dostępna na g1 taka opcja nie jest możliwa z powody z jakiego został napisany skrypt.

wsgame

jaki problem zmienić skrypt ,trochę roboty i zrobione

seboisa

Leon Zawodowiec

Krzy, mogles od razu zamknac temat - do wszystkich
g1 nigdy nie zostanie zmieniony gruntowanie, nie zostanie wprowadzone nic nowego

c4ash

Co do G1 to RIP.
Co do G2:
wolalbym wprowadzic opcje, zakup calej kolejki. To bylo by bardzo przydatne, ale z tego co pamietam byly juz rozmowy na ten temat i chyba nic z tego nie wyszlo. A szkoda wielka, bo to znacznie ulatwilo by szybkie zakupy.

SirMisza

Cytat: c4ash w Kwiecień 27, 2012, 10:48:38 AM
Co do G1 to RIP.
Co do G2:
wolalbym wprowadzic opcje, zakup calej kolejki. To bylo by bardzo przydatne, ale z tego co pamietam byly juz rozmowy na ten temat i chyba nic z tego nie wyszlo. A szkoda wielka, bo to znacznie ulatwilo by szybkie zakupy.
Najlepiej zakup ile kolejek się chce