• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Tournament-czas

Zaczęty przez radekkuzia12, Czerwiec 29, 2012, 12:19:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

radekkuzia12

Chciałbym, aby w tournamencie czas był skrócony do jakichś 20 sekund, nie potrzeba wiecej czasu

[gm] TwUj Kapitan

Chcieć nie znaczy mieć. Oczywiście nie będzie takiej zmiany.

Ciastekk

ja tam myśle ze powinien być taki "przycisk" i jak kazdy z tura by na niego kliknął po kliknięciu w pasek to by nowa runda sie zaczynała ;) i przy okazji dobowe ograniczenie turków dla gracza :D
ale to tylko moje zdanie :)

pawliksnuff

gdyby takie coś wprowadzić to było by to samo co teraz, tylko że w miesiącu każdy nabije więcej punktów :D

EnemY

lepiej zrobic taki sam czas jak na pp...

artur000000

nie zmieniajmy juz turów niech beda takie

Klemik

Sadze ze wlasnie o to chodzi, ze kto poswieca wiecej czasu na gre, zostaje bardziej wynagradzany. Kazdy chcialby wejsc do gry i w ciagu 1h nabic punkty zeby byc w top... jednak jak juz przedmowca powiedzial - wyjdzie na to samo, tylko ilosci pkt sie zwieksza...

EnemY

dokladnie.. lepiej niech zostanie tak jak jest.

joker andrze

powinno być 3min chyba że wszyscy gracze będący w turze klikną już to automatycznie przechodzi się do następnej rundy

c4ash

Cytat: joker andrze w Lipiec 05, 2012, 10:02:29 AM
powinno być 3min chyba że wszyscy gracze będący w turze klikną już to automatycznie przechodzi się do następnej rundy
Powiem, ze to akurat nie jest takie glupie. A nawet podoba mi sie pomysl takiego przyspieszacza. Generalnie jestem za niezmienianiem czasu tura, ale takie cus mi sie podoba.

p4tryk91

dokladnie, bo jak sie zmniejszy czas na tourach to o wiele szybciej sie wbije te 50% w toura, a to nie o to chodzi, aby miec te 50% to trzeba na to zapracowac i poswiecic troche czasu na to, a nie isc na latwizne

jestem na nie

artur000000

to byl po prostu kolejny głupi pomysł :-P

mikuś

Cytat: artur000000 w Lipiec 03, 2012, 08:29:14 AM
nie zmieniajmy juz turów niech beda takie

ten przycisk to dobry pomysł takie głosowanie

artur000000

nie jest dobry nie każdy siedzi wpatrzony w tura tylko wiekszośc pewnie klepie swoje sprawy i co 3 minuty klika wiec lepiej jest jak juz jest ustalony odgórnie czas jest lepiej niz z tym przyciskiem, ktoś zamuli i nie wciśnie a reszta czeka jak nie wiem co na kolejną walke, takto 3 minuty koniec rundy następna po co chcecie przyspieszać, pewnie by wiecej profesji nabijać albo szybciej, ta gra wymaga czasu ludzie ;D

Zgort

zgadzam się z Arturem szybko to można dziewkę zerżnąć a później się okaże że przez przypadek żeś tę dziewkę z czworaków zbrzuchał  .
A chcieć to równo dobrze może wam się lać na komisariat policji

wszystko co chcieć szybko zrobić kończy się jakimś obesranym gównem takim jakim jest ten pomysł