• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

szybka akcja

Zaczęty przez mikuś, Lipiec 13, 2012, 18:52:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mikuś

można by zrobić tak

TAK JEST TERAZ

SUPER SKOK !

dostajemy więcej kasy ale nie więcej %

TAK MOGŁOBY BYĆ

SUPER SKOK !

dostajemy więcej kasy i np. jak maxymalnie mamy 3% za skok to wtedy dostajemy 8%

może być dawać opinie

artur000000

pomysł mi sie podoba ze wiecej doświadczenia także za super skok ;) nawet chociaż 2 lub 3 razy wiecej by było miłe ;)

binek-g2

beckham93

pomysł fajny,no ale jak przy Super Skoku mamy 10x więcej kasy i statystyk,to może i dać 10x więcej lvl-a
np-jak ktoś dostaje za 1 akcje 3%lvl-a,to dać to x10 czyli +30%,bo w sumie i tak nie zdarza się za często Super Skok

mikuś

wystrczy że jak ktoś dostaje 3% to przy super skoku 8%-15% żeby nie przesadzać  ;)

Klemik

Pomysl wedlug mnie dobry, jednak wydaje mi sie ze wprowadzenie go w tym momencie byloby nie fair wobec top graczy ktorzy go wbijali wedlug schematu jaki obecnie istnieje.
Chociaz z 2 strony to sie nie pojawia zbyt czesto, tak wiec pozostawiam temat do rozpatrzenia przez administracje :)

Tak przy okazji zapytam;
Czy robiac skok np 10x, mamy 10x wieksze szanse na wielki skok czy po prostu otrzymane statystyki sa 10x wieksze a szansa na skok jest traktowana jako 1 skok z tzw. multiplier'em x10 ?

artur000000

wszystko jest traktotawe jako jeden;p ja robiąc po 350 nie mam 350 razy wiekszej szansy na zrobienie wielkiego skoku ;D