• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

REALNA KASA W WIRTUALNEJ GRZE

Zaczęty przez mikuś, Styczeń 26, 2012, 16:28:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mikuś

Niech ktoś mi powie po co jak idzie się do niektórych gangów to się płaci realną kasą lub biletami bo jak dla mnie to nie ma sensu. Jak myślicie???? A jak już to jak płacić realną kasą w wirtualnej grze i mieć z tego korzyści???????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

El Maestro

No robisz przelewy dla graczy z top w zarobkach , a oni w zamian wplacaja jakis ułamek kasy od kazdego biletu do gangu i dzieki temu gang moze sie dalej rozwijac ;p

mikuś

Leon Zawodowiec

Nikt ci nie każe
Niektórzy mają za dużo pieniędzy i lubią zyskiwać przewagę w grach online (ja np)
I voila
Biedacy mają ciężej, ale tak jest też w życiu
Deal with it

mikuś

sirkompik

Leon czy zastanawiasz się czasami nad tym co piszesz?
Właśnie stwierdziłeś, że jak ktoś nie inwestuje w gry online, bo wszystko z nim ok, jest biedakiem...
A jeśli według Ciebie wydawanie kasy na grę, czyni z Ciebie bogatego, to polecam udać się do odpowiedniego lekarza, i poprosić o zmianę leków, bo te chyba przestały działać.

tryniszr

Cytat: sirkompik w Styczeń 27, 2012, 15:10:58 PM
Właśnie stwierdziłeś, że jak ktoś nie inwestuje w gry online, bo wszystko z nim ok, jest biedakiem...
A jeśli według Ciebie wydawanie kasy na grę, czyni z Ciebie bogatego, to polecam udać się do odpowiedniego lekarza, i poprosić o zmianę leków, bo te chyba przestały działać.

popieram, to ze nie chce placic realnej kasy za przebywanie w gangu to nie oznacza ze jestem biedakiem, zarabiam calkiem ladna sumke, a to jest gra tylko dla zabawy a nie do pompowania kasy, wykupuje sobie tylko konto pro i tyle

Leon Zawodowiec

Ty nie wydałeś na gangsters ani złotówki?
Ja mam kasę i mogę sobie pozwolić na ułatwianie sobie bytu w grach online.
Nie płacąc, dostajesz ułamek możliwości - najgorsze dziwki i biznesy, słabe SA. Patrząc realnie - NIE DA SIĘ DOJŚĆ wysoko bez płacenia.
Za darmo dostajesz wersję trial, jeśli Cię nie stać na więcej - przepadniesz. Sorki, taka jest prawda :)
A biedni nie mogą sobie pozwolić na ~25 zł przelewu miesięcznie/10 zł smsem, bo ich nie stać, proste.
I jeśli chcesz prowadzić ze mną merytoryczną dyskusję to powstrzymaj się od głupich tekstów, pozdrawiam.

Cytat: [G2]trynisz w Styczeń 29, 2012, 08:56:10 AM

popieram, to ze nie chce placic realnej kasy za przebywanie w gangu to nie oznacza ze jestem biedakiem, zarabiam calkiem ladna sumke, a to jest gra tylko dla zabawy a nie do pompowania kasy, wykupuje sobie tylko konto pro i tyle
Ale nadal kupujesz konto PRO, czyż nie? :>
Cytat: [G1]proof[G2] w Styczeń 29, 2012, 11:42:07 AM
Coś te Twoje przelewy na nic się zdały, bo i tak jesteś tutaj barszczem  :D
Odróżnij mnie od ludzi wydających setki złotówek ;]
Ja płacę, ale bez przesady - słyszałem o tych, co przelewami słali setki, nie wiem ile w tym prawdy.

[G1]proof[G2]

mikuś

chłopaki nie ma się co kłócić bo nie po to zacząłem ten wątek!!!!  >:(

DonTadzioCorleone

Cytat: Leon Zawodowiec w Styczeń 29, 2012, 11:30:47 AM

Ty nie wydałeś na gangsters ani złotówki?
Ja mam kasę i mogę sobie pozwolić na ułatwianie sobie bytu w grach online.
Nie płacąc, dostajesz ułamek możliwości - najgorsze dziwki i biznesy, słabe SA. Patrząc realnie - NIE DA SIĘ DOJŚĆ wysoko bez płacenia.
Za darmo dostajesz wersję trial, jeśli Cię nie stać na więcej - przepadniesz. Sorki, taka jest prawda :)
A biedni nie mogą sobie pozwolić na ~25 zł przelewu miesięcznie/10 zł smsem, bo ich nie stać, proste.
I jeśli chcesz prowadzić ze mną merytoryczną dyskusję to powstrzymaj się od głupich tekstów, pozdrawiam.

Cytat: [G2]trynisz w Styczeń 29, 2012, 08:56:10 AM

Ale nadal kupujesz konto PRO, czyż nie? :>
Cytat: [G1]proof[G2] w Styczeń 29, 2012, 11:42:07 AM
Odróżnij mnie od ludzi wydających setki złotówek ;]
Ja płacę, ale bez przesady - słyszałem o tych, co przelewami słali setki, nie wiem ile w tym prawdy.

Sorki Leon jak to czytam jestes załosny.. po co piszesz ze np przelewasz 25zł co miesiac to jestes bogaty? ty chyba nie wiesz co to jest bogactwo:) afiszujesz sie z tym ze przelewasz marne 100zl miesiecznie na gre... nie ktorzy maja duzo kasy i sie z tym nie afiszuja... nie mowie ze jestem obrzydliwie bogaty ale stac mnie na te "25zł'' ''100zl" ale po co sie chwalic... ze ktos nie ma na jakas gre 25zl to juz jest biedak?? po tym co czytam wnioskuje jedno zdanie: TATA MA TATA DA!!!!

krzys077

(G1)mikuś(G2) pytał po co się idzie do gangu i czy trzeb płacić. Owszem są takie i jak ktoś lubi wydawać kase na gre nikt mu tego nie zabroni. Temat nie tyczył się tego czy Leo jest bogaty czy nie.
Sprawa czy warto wydawać kasę na grę zależy od własnych potrzeb w grze i delikatnie o zasobności portfela. Nikt nikomu nie każe szukać gangu gdzie trzeba płacić biletami czy też przelewami na konto.

Zamykam.