• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Co się stało z moim kontem ?

Zaczęty przez FoxKantor, Grudzień 07, 2012, 16:56:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

FoxKantor

Witam, nie mogę się zalogować na moje konto, ostatnio kolega mi pomagał grać, ale nie podawałem mu emalia, więc nie mógł przejąć mojego konta.. bana dostałem czy co ?? tylko za co... bardzo rzadko grałem

Ciastekk

Jak Ci pomagał grać jak E - maila nie znał ? :D

FoxKantor

binek-g2

kranjec

artur000000

ktoś sie nie bał i ci konto zaje.... a po za tym sprawdzałes przypomnienie hasła?;>

stadion2013

Witam to samo cos się z moim kontem stało bardzo proszę o pomoc gdyby ktoś mógł to sprawdzić konto to Stadion

dzionga

Mi niestety tez ktos ukradł konto ;/ Nie ma szans by jakoś je odzyskac ? grałam juz 2 lataprawie i wszystko szlak trafił ;/

Ciastekk

admin

Wszelkie udostępnianie konta osobom trzecim (kolegom i innym znajomym) często może się kończyć takim scenariuszem, że ta osoba przejmie konto.
Na szczęście w takim przypadku jest jeszcze konto email powiązane z kontem dzięki któremu każdy gracz może zmienić (zresetować) hasło do konta.

Podsumowując:

- Nie udostępniamy swoich haseł kolegom czy koleżankom, bo w takim przypadku administracja gry nie odpowiada za przywłaszczenie sobie konta przez inne osoby.

- NIGDY nie ustawiamy takiego samego hasła do gry i do maila - ktoś znając hasło do konta może zmienić hasło również w mailu i konto jest praktycznie nie do odzyskania.