• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ulepszenie Turnamentu

Zaczęty przez headshoot, Maj 07, 2013, 21:17:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

headshoot

Moim zdaniem mozna by bylo ulepszyc Turnament poprzez skrocenie czasu jego trwania ;/ bo czasami to 27 minut to za dlugo.
Moglo by to wygladac tak w kazdej rundzie w turnamencie walczy 10 osob jezeli kazde z tych osob by sie spojedynkowaly to po co czekac nadal 3minuty automatycznie runda sie konczy i  odrazu do nastepnej rundy, lecz gdy ktorys z graczy bioracy udzial w rundzie niezawalczy, runda nadal trwa 3 minuty.

Taka moja propozycja co o tym myslicie?

siwix

Dobrze jest jak jest. Nie samym Turem gangster żyje. W tym czasie można lvl powbijać na barze posiedzieć czy w ringu pograć.

Zdecydowane NIE
4--13--21--27--34--49--53--62--67--77

Manchuckster

Cytat: siwix w Maj 07, 2013, 21:33:26 PM
Dobrze jest jak jest. Nie samym Turem gangster żyje. W tym czasie można lvl powbijać na barze posiedzieć czy w ringu pograć.

Zdecydowane NIE

Wiesz Kris, ja myślę, że to nawet nie jest głupi pomysł tylko utrudniło by to życie innym graczom.
Po pierwsze czasami nie chce mi się grać przez 27 minut, wystarczyło by 9 minut. Tylko z drugiej strony niektórych graczy już by sienie dogoniło. Wyobraźmy sobie, że ixat32 ma 3 razy więcej pkt niż obecnie, obłęd jakiś.
Ten pomysł nie należy do najgłupszych ale do dopracowania.

SpameE

Manchukster trzeba poprostu siedzieć tyle ile ixat i napewno się go dogoni :) A pomysł nie jest głupi

adasjts

ta a do pracy "Moja z Rafalkiem" pojdzie:P
tak jak jest, jest ok!!!