• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Transwer i Transfer

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Kwiecień 05, 2013, 22:51:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Od Pewnego czasu chodzi mi myśl, o Transwerowaniu Kasy i Biletów z konta na inne konto.

Gdyż bylo by pomocne innym użytkownikom w grze, np, ktoś zaczyna, a ktoś inny chce pomóc, a więc transwernął by swoją kasę na konto gościa który w gre zaczyna grać i nawet pomocne przy zasilaniu Gangów, bez konieczności wchodzenia.

A wy co o tym myślicie ?

willchemik

beznadziejny, powstałoby 100 k kukieł

Wyplacalni.p

Niekoniecznie

Zależy jak na to patrzeć.

Ale przecież admin mógłby zablokować możliwość robienia kont nie więcej jak 4 konta.

Ale tak czy siak część graczy ma po ok. do 20 kont i wspierają tymi kontami, tu zbierają, tam zbierają i te Gangi co naprawde potrzebują pomocy, to pomagają, ale część osób którzy mają po kilkanaście kont, są Materialistami, mają full kasy, banki pozapychane i wciąż im malo, ale też nie chcą wchodzić, by nie zostać dezerterem, ale gdyby była możliwość Transferowania, to by nie trzeba było wchodzić do gangu, poprostu dodać funkcję Transweru, nawet mając bilety na koncie, chcąc je wymienić za BILONY, było by to łatwiejszym sposobem.

Moja sugestia jest taka, aby admin dodał nową funkcję: "SKLEP" wtedy osoby mogli by kupywać Bilony bezpośrednio i bez zadnego Proszenia, a i "PRZECHOWALNIA" jeżeli ktoś ma jakąś kasę do oddania, to zostawia je w "DEPOZYT PRZECHOWALNI" i osoba której się to tyczy, zostaje powiadomiona o tym, że ktoś ma dla niego "PREZENT".

Było by to pomocne, tylko trzeba pozytywnie pomyśleć, ale moja propozycja jest taka, aby dać to na Probę np. 60 dni, a jak się spisze, to zostanie, a jak sie nie spisze, zostanie usunięte.
A żeby z góry coś zakładać, należy najpierw Wypróbować.

Pozdrawiam.

kasek1000

blokowanie nic nie da ;) ponieważ można przez proxy zrobić.
Jak dla mnie najgłupszy pomysł jaki wymyśliłeś.

siwix

Pomysł na wylęgarnie oszustów. Zdecydowane NIE dla pomysłu. Już to gdzieś było przerabiane.
4--13--21--27--34--49--53--62--67--77

kieliszek

A ten znowu się produkuje z tymi idiotycznymi pomysłami...

Wyplacalni.p

Za takie wypowiadanie się nie na temat i za samą krytykę, powinien być BAN.

Wyplacalni.p

TO BYŁO BY DOBRE, POD WARUNKIEM ŻE GACZ POSIADA TYLKO 1 KONTO W GRZE.

Don Tusk

Teoretycznie niezłe. Ale jak powiedzieli wyżej - byłyby same kukły
Czyli pomysł marny

Wyplacalni.p

Gangsters ma przecież system wykrywający ilość kont przez jednego gracza, ale jest on nie używany, a tym bardziej jest nie uruchomiony, tak więc nie wiadomo czy Admin wie że to jest gdzieś ukryte w kodach.

Gdyby Admin to uruchomił, to oczywiście dla początkujących nie mających 2 kont,  było by to dobrym rozwiązaniem, aby podciągnąć się chociażby do 10 poziomu.

admin

Jak napisał gracz:
Cytat: siwix w Kwiecień 24, 2013, 17:11:59 PM
Pomysł na wylęgarnie oszustów. Zdecydowane NIE dla pomysłu. Już to gdzieś było przerabiane.

Temat zamykam.