• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dałoby rade odzyskać gang?

Zaczęty przez Yakuza999, Listopad 21, 2013, 15:43:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yakuza999

Pytanie, czy mógłbym odzyskać gang, gdzie inny użytkownik mnie wyrzucił (byłem nieobecny 14 dni a raczej dłużej bo pojechałem do babci) zabrał sobie od tak i wyrzucił, jeśli mnie nie zamienicie to znaczy że jesteście nie odpowiedzialni, bo przynajmniej jakiś tryb wakacje by się przydał że nie lecisz z gangu nie zarabiasz itd...

broliqe

Manchuckster

W regulaminie nikt nie przewidział, że będziesz latał do babci i niestety, takie są właśnie realia życia.
To jest wyścig szczurów, każdy chce mieć jak najlepiej, jak najlepszą pozycję.

Wyplacalni.p

Jeżeli daleś komuś gang i chcesz go odzyskać, ty tylko zależy od dobrej woli osoby który ma twój gang, jeżeli jest lapczywy i nieuczciwy, to ci nie odda, ale jak jest rozsądny, uczciwy i za grzeczną prośbą może ci oddać, ale to tylko od niego zależy.

Yakuza999

"Dałeś" raczej lepsze jest "Wziął sobie" a do tego jaki wyścig szczurów, to nie jest świat realny, tutaj wszystko powinno być ogarnięte, przemyślane - wchodzą do tej gry setki użytkowników, administratorzy powinni dopilnować by to nie zmienilo się w jakieś... Przyjemność z grania ma być czy nieogarnięte "zero".

@Edit http://screenshooter.net/3367374/geigwqr ciekawe ile ma lat

wiesiekOO7

Nie może być takiej sytuacji. Sam też byłem nieobecny w gangu przez dłuższy czas, ale na szczęście nie było z tym problemu. A co jeśli ktoś trafi do szpitala czy będzie inna poważna sytuacja. Dlaczego administracja ma jeszcze karać takie osoby ?

broliqe

osoba ta ma zwyczajnie "wała" ;)
nie pomogą tutaj płacze, żale czy inne krzyki :)

Yakuza999

Admini tylko bioro kase i dają nagrody ;c