• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Pożyczki w Banku

Zaczęty przez kox3, Marzec 24, 2014, 18:02:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pempych12

damian901

Myślę ze ten pomysł mozna wprowadzić w życie ale dla gangsterów którzy mają poziom powyżej 200 to bendzie wiadomo ze za dużo kukieł nie będzie. Max pożyczka 2bln a spłata by polegała na zabieraniu 50% godzinnych zarobków aż do pełnej kwoty i do póki się nie spłaci nie można wziąć kolejnej. Jestem za

klekswwy

To moze ja dam najlepsze rozwiazanie.
Pozyczka bylaby dla kazdego
Maxymalna pozyczka: 500xGodzinny zarobek z Biznesu + Dziwek (500 godzin to ponad 20dni)
Jakos by byla pobierana oplata :P
To by wyeliminowalo kukly
Cytat: damian901 w Sierpień 27, 2014, 17:01:40 PM
Myślę ze ten pomysł mozna wprowadzić w życie ale dla gangsterów którzy mają poziom powyżej 200 to bendzie wiadomo ze za dużo kukieł nie będzie. Max pożyczka 2bln a spłata by polegała na zabieraniu 50% godzinnych zarobków aż do pełnej kwoty i do póki się nie spłaci nie można wziąć kolejnej. Jestem za
Za 2bln mozna wbic 400lvl wiec szybko mozna wbic 200lvl dochodzac do jakiegos gangu
Cytat: broliqe w Marzec 25, 2014, 17:22:23 PM
ciąg przyczynowo skutkowy :)
zakładasz 12kont -> wpłacasz całą kase do gangu -> rozwijasz go-> zarobki rosną -> kolejne 11kont (wbicie 10poziomu to żaden problem) -> kolejna wpłata-> kolejny rozwój..

a założenia konta i dobicie nim do 10poziomu to 3-4dni.. może i trzeba troche sie nagłówkować aczkolwiek to znacznie tańszy sposób niż  Płacenia czołówce za rozwój..
zrobienie gangu 10mln to koszt ~200mln max
11kont w pożyczką miesieczną daje kolejny 792mld (nie licze profesji, kont pro i własnych zarobków)
z tych prawie 800mld dobijesz do ~18mln to daje już 1.4bln... a z tym dobijesz do 25/26mln..
Czas rozwoju może i znaczenie dłuższy niż zapłącenie komuś z czołówki na rozwój, aczkolwiek DARMOWY więc wystarczy mieć troche oleju w głowie żeby plan wprowadzić w życie..

dlatego pożyczka z miesięcznymi zarobkami to trochę przegięcie, ale gdyby zredukować czas do max tygodniowych zarobków wtedy prace nad tym byłyby praktycznie nieopłacalne..

Hmm zeby dojsc do 10mln/h potrzeba 200mld a nie milionow
nie 792mld tylko 79,2mld wiec pomylilo ci sie o jedno zero
z nastepnych 80mld dojdziesz do 11,5mln/h i potem wbijesz z 95mld-100mld i z tego dobijesz do 13mln/h
Tak wiec nie byloby to jakies super latwe jednakze jakby sie mialo wspolpracownikow ktorzy by pomagali ci to mozna taki gang 50mln/h zrobic w kilka miesiecy ale ja znam aktualnie latwiejszy pomysl :P

yuasu

damian901

ja myślę że pomysł z pożyczkami jakie by nie były kwoty to i tak dobry pomysł

Don Tusk

A czy to jakiś problem zrobić, że po wzięciu pożyczki wpłaty do gangu wstrzymane? Pożyczam, rozwijam postać i dopiero jak spłacę, to mogę wpłacać do gangu. Jak szef mnie w tym czasie nie wypieprzy, to OK.
Niezłe, ale niewiele zmieni. Jak admin się nudzi to może wprowadzić, większy z tego pożytek niż ze strzałeczek  ;D

hopkins

Cytat: broliqe w Marzec 24, 2014, 18:06:01 PM
dobre bardzo dobre!!
już zakładam xxx kont ;] dochodze do gangu. wpłacam zarobek z miesiąca i odchodze.. i kolejna kukła i kolejna i kolejna... coś czuje że dla tych bardziej ambitnych założenie xxxx kont nie byłoby problemem..

Ps. mi się już nie chce ^^

i to jest rozwiązanie!  ;D
założenie konta do 10lvl to jest maksymalnie 2 dni..
jeśli już mają być pożyczki to może od 100 lvl...

chociaż jak pomyśle na chłodno..
pomysł słaby... jak przedmówca któryś mówił - wezmę pożyczkę, rozbuduje a potem zarobki dwa razy mniejsze... wychodzi na to samo.. a nawet gorzej, bo dochodzi % spłaty..
ogólnie pomysł dobry, ale nie ma zastosowania w grze.

damian901

Pożyczka w banku 2bln jako spłata 30% zarobków. Możliwość pożyczki mają gangsterzy powyżej 200lv i wszystkim pasuje

klekswwy

Cytat: damian901 w Sierpień 30, 2014, 17:12:26 PM
Pożyczka w banku 2bln jako spłata 30% zarobków. Możliwość pożyczki mają gangsterzy powyżej 200lv i wszystkim pasuje
Jezu chlopie 2bln wiesz ile to kasy???
200lvl sie wbije za jakies 100mld zl a ty wyskakujesz z 2bln. Jak chcecie od 200lvla to max 100mld a ja bym dal taki jaki lvl tyle mld a by bylo dobrze.
Ale i tak to nie wejdzie

pempych12

joker andrze

trochę komplikujace bo np. jak bierzesz pożyczke możesz być w gangu 200mln/h a potem w czasie pozyczki mogą ciebie z gangu wyrzucić
kolejny przykład w czasie brania pożyczki masz konto PRO a potem ci się kończy( w czasie spłacania pozyczki)

Vito_Corleon

absolutnie nie to jest niepotrzebne  za dużo kont zbyt łatwa gra wiele osób wypowiedziało to samo pozdrawiam

klekswwy

Cytat: klekswwy w Sierpień 27, 2014, 22:44:50 PM
To moze ja dam najlepsze rozwiazanie.
Pozyczka bylaby dla kazdego
Maxymalna pozyczka: 500xGodzinny zarobek z Biznesu + Dziwek (500 godzin to ponad 20dni)
Jakos by byla pobierana oplata :P
To by wyeliminowalo kukly
Cytat: damian901 w Sierpień 27, 2014, 17:01:40 PM
Za 2bln mozna wbic 400lvl wiec szybko mozna wbic 200lvl dochodzac do jakiegos gangu
Cytat: broliqe w Marzec 25, 2014, 17:22:23 PM
ciąg przyczynowo skutkowy :)
zakładasz 12kont -> wpłacasz całą kase do gangu -> rozwijasz go-> zarobki rosną -> kolejne 11kont (wbicie 10poziomu to żaden problem) -> kolejna wpłata-> kolejny rozwój..

a założenia konta i dobicie nim do 10poziomu to 3-4dni.. może i trzeba troche sie nagłówkować aczkolwiek to znacznie tańszy sposób niż  Płacenia czołówce za rozwój..
zrobienie gangu 10mln to koszt ~200mln max
11kont w pożyczką miesieczną daje kolejny 792mld (nie licze profesji, kont pro i własnych zarobków)
z tych prawie 800mld dobijesz do ~18mln to daje już 1.4bln... a z tym dobijesz do 25/26mln..
Czas rozwoju może i znaczenie dłuższy niż zapłącenie komuś z czołówki na rozwój, aczkolwiek DARMOWY więc wystarczy mieć troche oleju w głowie żeby plan wprowadzić w życie..

dlatego pożyczka z miesięcznymi zarobkami to trochę przegięcie, ale gdyby zredukować czas do max tygodniowych zarobków wtedy prace nad tym byłyby praktycznie nieopłacalne..

Hmm zeby dojsc do 10mln/h potrzeba 200mld a nie milionow
nie 792mld tylko 79,2mld wiec pomylilo ci sie o jedno zero
z nastepnych 80mld dojdziesz do 11,5mln/h i potem wbijesz z 95mld-100mld i z tego dobijesz do 13mln/h
Tak wiec nie byloby to jakies super latwe jednakze jakby sie mialo wspolpracownikow ktorzy by pomagali ci to mozna taki gang 50mln/h zrobic w kilka miesiecy ale ja znam aktualnie latwiejszy pomysl :P