• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

kilka pomysłów

Zaczęty przez Rafal1496, Maj 07, 2015, 23:31:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rafal1496

Witam mam kilka pomysłów które mam nadzieję zostaną wprowadzone.

1.Aktualności - ten pomysł polega na napisaniu wszystkich aktualizacji w grze bądź też dodać nową zakładkę.

2.Tryb urlopu - jeżeli któryś z graczy nie może wejść na konto przez dłuższy czas to może wziąć urlop np maks 2 miesiące i gracz który jest aktualnie na urlopie nie dostawałby żadnej kasy na konto

3.Poker - polega na grze karcianej pomiędzy innymi graczami. Będzie kilka różnych stołów i będzie można wybrać o co chcesz grać bilety lub gotówka i będą różne kwoty do wybory np pierwszy stół 1.000.000 zł - 10.000.000 zł drugi stół  100.000.000  zł - 250.000.000 zł i trzeci stół 500.000.000 zł - 1.000.000.000. zł

4.Zmiana nicku - ten pomysł można dodać do łapówek. Będzie można zmienić nick np za 10 biletów

5.odsetki - kolejny pomysł który można dać w dziale łapówek czyli za 10 biletów będzie można wymienić na 5 % odsetek od salda banku

adrian123451251

1. Całkiem ciekawe i jestem za wprowadzeniem.
2. Totalnie bez sensu. Równie dobrze może nie brać urlopu ale kase jakąś dostawać będzie. Nic mu się dziać nie będzie. To nie jest tak że zostanie zaatakowany i ograbiony.
3. Gry multiplayer nie będą wprowadzane do gry.
4. Drążony temat i nie przeszedł. Trochę bezsens gdyż jakiś gracz czymś się zawini, zmieni nick i po sprawie?
5. Nie mam co się wypowiedzieć bo nie bardzo rozumiem.

Pt4szek

Mogę powtórzyć to co napisał adrian, ale po co? Warty przemyślenia jest jedynie pomysł 1.
Tylko do niego jestem nastawiony na TAK.

broliqe

Regulamin działu Pomysły

1. Tytuł Tematu w dziale Pomysły powinien dobrze opisywać dany pomysł. Przykłady złych tytułów - 'super pomysł', 'nowe pomysły', 'Bank', 'Profil', 'Gang'.

2. W jednym temacie może być maksymalnie jeden pomysł.

3. W postach w dziale Pomysły powinni zawierać jedynie rozważania nt. pomysłu zawartego w danym Temacie.

4. Pomysły można zgłaszać jedynie do G2 (na G3 nie ma obecnie żadnych planów, a G1 nie będzie już rozwijane).

5. Pomysły muszą dotyczyć samych opcji gry - niepoprawne pomysły to np. jednorazowa promocja, rozdawania biletów, zjazdy graczy - od tego są inne działy.

6. Tematy i Posty nie stosujące się do powyższego regulaminu będą automatycznie usuwane.

michal12o

Cytat: admin w Maj 08, 2015, 00:32:57 AM
Wątek niezgodny z regulaminem działu Pomysły (Dygresje, pytania, wiele pomysłów w jednym wątku) - wątek zostanie usunięty w dniu jutrzejszym.