• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Cena biletów.

Zaczęty przez boabalboa, Grudzień 05, 2015, 21:38:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

boabalboa

Siemanko :)
Zapewne za chwile zostanę zjedzony przez starszych graczy ale spróbuję ;)
Zastanawiałem się ostatnio czy jest szansa w tej grze dla graczy którzy rozpoczęli przygodę z grą niedawno lub poprostu przez dłuższy czas byli nieaktywni ( ja np nie miałem dostepu do konta przez 3 lata). Doszedłem do wniosku że niesprawiedliwe jest to że każdy gracz musi zapłacić taką samą cenę za bilety do łapówek a otrzymane z tego zakupu bonusy są bardzo rozbieżne ponieważ  gracz z czołówki za jeden bilet może dostać nawet bilion a gracz nowy lub poprostu średni dostanie za jeden bilet powiedzmy miliard. Wiem że aby osiągnąć takie zarobki gracze z czołówki musieli dużo więcej wydać ale zamyka to szanse dla graczy nowych. Jak myślicie istnieje szansa że takie coś zostanie wprowadzone ? :) Czasem zmniejszenie ceny towaru przynosi większe zyski więc.. ;) Pozdrawiam

sirkompik

Boa. Akurat tutaj się z Tobą nie zgodzę. Wypłaty z biletów są uzależnione od prywatnych zarobków jedynie, więc z jakiej paki tu promocja. Ktoś dopiero zaczyna, to wiadome, że nie będzie miał ekstremalnej kasy. Nie przesadzajmy.

Szul

żadne szanse dla nowych graczy się nie zamykają - przecież możesz w każdej chwili tez kupic biletow za powiedzmy 10k zl i wtedy będziesz miał sporo za 1 bilet :D

sirkompik

Doookładnie tak Szul. Tu Cię poprę.

wiktor565