• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Walki Gangów

Zaczęty przez jolaba, Wrzesień 02, 2015, 17:41:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jolaba

Napisałem do admin cytat:

Prosze odpowiedzieć dlaczego jeżeli do walk gangów wchdzą dwa gangi to nie są natychmiast kojarzone do walki, tylko muszą czekać. Powinno ty być automatyczne wchodze na walke jest inny gang to automatycznie nas kojarzy, a nie musimy czekać niekiedy 3, 4 minuty.

Odpisano Mi:

Witam,
pomysły należy przedstawiać na forum gry, tak aby inni gracze mogli wyrazić opinię.

Pozdrawiam,
Administrator Gangsters.pl

Myślałem, że walki są zrobione w ten sposób że walka następuję automatycznie, a nie na podstawie jakiego algrytmu według którego możemy nawet czekac kilka minut.
Proszę wypowiedzcie się na ten temat.

monicue

Dokładnie - czasy PRL już dawno minęły aby na coś czekać tyle czasu ;)

Aktualizacja wymagana.

THAW1920

no własnie to jest bez sensu by tyle czekac jestem za takim czyms

kosiarz2705

Powinni usunąć ten czas :)

Wyplacalni.p

grant

Popieram gracza jolaba. Zgadzam się by nie czekać jak do tej pory tylko kojarzyć walki od razu

Jumpers

dobrze jest tak jak jest moim zdaniem na mieście też trzeba czasami czekać 4-5 min a czasami po minucie jest przeciwnik.

bajerek

jestem jak najbardziej za zlikwidowaniem oczekiwania, więcej walk wtedy będzie

jolaba

Doastałem informacje od admina

Witam,
przed chwilą zostały wgrane poprawki (jedna z nich powinna zmniejszyć czas oczekiwania na walkę). Proszę o informację jeżeli problemy będą dalej odczuwalne.

Pozdrawiam,
Administrator Gangsters.pl

Piszcie czy u was lepiej juz działaja walki

Wyplacalni.p

Tak czy siak i się czeka, a mogło by być odrazu jak zostanie namierzony, lub zauważony.

danielos112

Moim zdaniem jest dobrze jak jest , po 30sek mam cały czas walkę  w walkach gangu
V.I.P