• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Więcej biletów

Zaczęty przez Krol_Lasu, Listopad 16, 2010, 07:59:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Krol_Lasu

Trudząc się nad zdobywaniem refów i ciułając bilety w różnych konkursach, podsuwam pomysł na:
- wprowadzenie prezentów świątecznych (na wielkanoc 15 biletów do łapówek, na boże narodzenie 25, na sylwka 10)
- za 0,5 roczny staż w grze 5 biletów, za roczny 10 itd.
- urodzinowy prezent 50 biletów - raz w roku

Dawajcie swoje pomysły na inne okoliczności.

SebasTTan

Prezent urodzinowy hmm. Zaraz się okaże że co niektórzy rodzą się co miesiąc.
Miło by było dostać taki prezent ale obawiam się że admin nie będzie temu przychylny,
jak by nie było z tego żyje.

Agat

Nie ma sensu, od razu byliby sami oszuści. Większość frajerów tutaj jest.

kojusek9

Na boze narodzenie,staz w grze jak najbardziej mogłoby wejsc ;D (ale nie wejdzie xDD)

kowal3001

A ja chcę dostać od admina play station 3 oraz jakiś fajny nowy telefon najlepiej w abonamencie to sobie kupie te bilety oczywiście chcę to dostać na święta od administratora  :)
jak wystarczy funduszy to jeszcze jakiegoś PC dobrego no i ewentualnie mogę przyjąć jakieś ładne BMW .

A tak już poważnie to pomysł fajny z tymi biletami

sigurd89

Pomysł z biletami jest fajny, choć na Boże narodzenie i Nowy rok styczyłaby jedna partia biletów. :P

Cytat: kowal3001 w Listopad 16, 2010, 23:18:35 PM

jak wystarczy funduszy to jeszcze jakiegoś PC dobrego no i ewentualnie mogę przyjąć jakieś ładne BMW .

Chcesz BMke? Mogę Ci dać jedną. ORANGE mi przysłało z 50 SMSów, że wygrałem. Jeszcze ich nie odebrałem - zastanawiam się skąd wytrzasnąć 50 garaży. Jak mi pomożesz będę musiał znaleźć tylko 49. ;)

Pozdro

gigi

A z czego ma admin żyć jak będzie bilety rozdawał za darmo na wszystkie święta.Konto pro było przyznawane chyba na urodziny gangsters długość dni pro zależała od stażu.