• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Czat na Północ&Południe i w Tournament

Zaczęty przez bubsonklapson11, Październik 30, 2010, 11:04:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bubsonklapson11

Północ&Południe i Tournament to miejsce w którym część z nas spędza coraz więcej czasu i dla tego można byłoby dodać do istniejących już tam funkcji czat dla użytkowników. Trudno jest uczestniczyć w Tournament jeżeli musimy długo czekać na następną walkę, jesteśmy w tym momencie znużeni i apatyczni i często z tego powodu oddajemy walkovery . Koniecznością byłoby też dodanie oddzielnego moderatora do tych dwóch nowych funkcji. Moim zdaniem to świetny pomysł ale chce żebyście się też wypowiedzieli na ten temat.

Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie bez zgody autora jest naruszeniem prawa.

kojusek9

mi sie podoba,ale raczej bedzie trudno to zrobic ;)

sukanaprostownice

pomysl mi sie podoba, ale moim zdaniem jest nie potrzebny tam mod,

SebasTTan

OOO tak o dpodajmy jeszcze możliwość zagrania w makao albo w tysiąca tak jak w kurniku.

NIE - zbedny pomysł !

jinkins

jest juz czat w grze po co wiecej chcesz zkims porozmawiac
prywatnie to popros o numer gg

bubsonklapson11

Ale nie chodzi mi o to zeby gadac z kims na gg bo z tego tez by wyszly walkovery, chodzi mi o to zeby caly czas widziec czas i przy okazji pogadac z innymi uczestnikami

SebasTTan

Wiesz jest jedno wyjście. Ale z góry wiem że jakiś mod zaraz napisze (zamiast NIE POTRAFIMY) brak możliwości technicznych.

Otóż. Czat musiałby ładować się w ramce.
JAk by to miało wyglądać.
Najpierw cały czat trzeba by z baru zmienić na samodzielny czat i nadać mu jakiś tam adres
np gangsters.pl/czat/

Później w odpowiednich miejscach gry wstawiać go jako ramkę
<iframe src="http://www.gangsters.pl/czat/" width="300" height="300"></iframe>

Wtedy można by go dodać zarówno w turnieju na pp i pozostawić w barze.
Minusem lub plusem, zależy jak kto to widzi, tego byłoby to że nei miąłoby znaczenia gdzie jesteś
piszesz na tym samym czacie co inni z każdej innej podstrony.

Ale jak już wspomniałem za chwilę ujrzymy tutaj napis: NIE MOŻLIWE Z POWODÓW TECHNICZNYCH ZAMYKAM. :)

krzys077

Jest to jak najbardziej wykonalne,ale nie rozumiem potrzeby dodawania nowego czat,nie raz w obecnym nic się nie dzieje.