• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Kosmetyka paska Flash

Zaczęty przez Dziki Baca, Listopad 21, 2010, 22:46:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dziki Baca

czy dało by sie żeby na linii 80% była czarna kreska bo nigdy nie wiem czy w napadzie dobrze wypadłem ? Wystarczy Cienka Czerwona Linia :)

Schwarzenegger0011

Zmierz se linijką i narysuj na monitorze kreske markerem, to będziesz wiedział.

zulatino

A po co Ci ta linia jak i tak się celuje najwyżej? Dowiesz się po ataku

VanDerOlo

A po to by dowiedział się przed czy w ogóle jest szansa a nie po ataku.

Prezes69

kowal3001

mylisz się Prezes na pewno dało by radę umieścić te 80 % na pasku Flash , to raczej nie jest tak trudne :)

Kiedyś już widziałem pomysł podobny do tego ale nie był możliwy do wykonania bo miał chyba trudniejszą konstrukcję nie tylko małą linię w jednym miejscu dla wszystkich graczy nie zależnie od SV .

Ale zastanów się dobrze po co ci to jak ma się udać to się uda jak nie to nie , to ani by nie polepszyło wyglądu paska , no nic by nie zrobiło i tak byś celował na górę paska nie zależnie czy miałbyś zaznaczone te 80 % czy nie .

Jumpers

albo można zastosować też taką opcje że już po ataku wyświetli się zaatakowałeś z siłą XXX SV (XX)% tzn po naciśnięciu paska jak atak będzie trwał

Ripper

Moim zdaniem ten pomysl jest zbedny... Bo po co komu widziec ten "czarny pasek" na linii chodzby 80%... Robi sie napady ktore wiemy ze sie uda... tzn. Takie jakie mamy SA... A po ataku i tak sie dowiemy czy sie udal atak czy nie...
Ten pomysl jest bez użyteczny .... 

zulatino

Cytat: VanDerOlo w Listopad 22, 2010, 20:27:44 PM
A po to by dowiedział się przed czy w ogóle jest szansa a nie po ataku.

Jak ripper pisał... masz wymagane SA, a jeżeli chodzi ci o walki z graczami to co za różnica czy podczas ataku będziesz mieć pasek czy nie? pomysł wgl bez sensu

Popielus

Super pomysł. Świetny. Znakomity. Ja popieram.

sigurd89

Według mnie pomysł nie jest zły, nie wprowadza żadnych radykalnych zmian, może być pomocny, ale nie jest niezbędny.