• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Nowy pomysł do gry

Zaczęty przez seba069, Grudzień 06, 2010, 18:08:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seba069

Witam mam propozycje dodania pewnej moim zdaniem fajnej rzeczy do gangsters, a mianowicie banku.
Bank był by miejscem gdzie każdy mógłby wpłacic swoja kasę na procent:
Bank posiadał by oprocentowanie wynoszące 0,02 % procenta w skali dziennej.

Co myślicie o takim pomyśle ?

mycha3

Mogłoby być :P
Ale już kiedyś widziałem takie coś w innych grach :D

domel123

bank? mogłoby być , chociaż giełda by była lepsza wg mnie

sigurd89

Był pomysł giełdy, nie wszedł do gry i nigdy nie wejdzie na g1. Za duża zmiana, serwer nie wytrzyma. Co do banku... Lepiej by było jakby terminy były dużo dłuższe - tydzień, dwa tygodnie, miesiąc... Ale oczywiście z lepszym oprocentowaniem. :) Ale i tak wątpie żeby takie coś zostało wprowadzone.

domel123

p4tryk91

Cytat: sigurd89 w Grudzień 06, 2010, 19:39:34 PM
Był pomysł giełdy, nie wszedł do gry i nigdy nie wejdzie na g1. Za duża zmiana, serwer nie wytrzyma. Co do banku... Lepiej by było jakby terminy były dużo dłuższe - tydzień, dwa tygodnie, miesiąc... Ale oczywiście z lepszym oprocentowaniem. :) Ale i tak wątpie żeby takie coś zostało wprowadzone.

to mozna zrobic 1 raz na miesiac ale zeby procent wtedy byl 100% to wtedy by bylo cos i niezla suma by wpadala do kieszeni:P

nie no teraz na powaznie mozna by zrobic 1raz na miecha wyplate tak z 20-40 % i bylo by dobrze pewnie dla kazdego;]

Ripper

Kazde te pomysly to mowicie ze na g1 nie wejda.. Moze na g2... A na g1 przydalaby sie jakas nowa rzecz... Bank to dobry pomysl.....

p4tryk91

ale na g1 jest slaby system.. i bedzie duzo bledow..

nie mogli by przezucic g1 na jakis lepszy system..?

sigurd89

Cytat: p4tryk91 w Grudzień 07, 2010, 15:05:34 PM
nie mogli by przezucic g1 na jakis lepszy system..?

Nie system a serwer. Ale to jest najlepszy pomysł jaki przeczytałem! Serio! p4tryk91 załóż nowy topic, ankietę, zobaczysz ile osób byłoby za. Pytanie jak wygląda sytuacja z kasą? Lepszy serwer nie będzie kosztować tyle samo co stary. Ale to już nie w tym topicu.

Pozdrawiam
Sigurd

zulatino

Na g1 wprowadzane nic nie będzie, bo po bez mała po każdym wprowadzeniu (ostatnio) był jakiś błąd... z początku z biznesami gdzie cena sprzedaży była kilka razy większa niż kupna.. potem gangsters był nie dostępny z powodu jakiś tam przeliczeń w grze... więc przygotujcie sie, ze na g1 już w prawdzie nic praktycznie nie wejdzie poza nowymi napadami i dzielnicami...

sigurd89

Cytat: zulatino w Grudzień 07, 2010, 19:28:32 PM
Na g1 wprowadzane nic nie będzie, bo po bez mała po każdym wprowadzeniu (ostatnio) był jakiś błąd... z początku z biznesami gdzie cena sprzedaży była kilka razy większa niż kupna.. potem gangsters był nie dostępny z powodu jakiś tam przeliczeń w grze... więc przygotujcie sie, ze na g1 już w prawdzie nic praktycznie nie wejdzie poza nowymi napadami i dzielnicami...

Ja tam bym się nie obraził, jakby doszły jeszcze jakieś majątki. Nie mówię koniecznie o droższych (choć nie zaszkodziłyby), ale np. o wprowadzeniu innych bombek - np. jakiejś słabszej za 5 czy 10mld.

Pozdrawiam
Sigurd

seba069

Popieram kolegę :) można by coś dostawic przed bombą atomową :) coś np za 5 mld co dawało by np 20 procentów :)

sarlin33

mycha3 wiadoma ja widze co dzień  :D