• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

% do zarobków za bycie online

Zaczęty przez WhiteRose, Grudzień 17, 2010, 23:40:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WhiteRose

Jakiś czas temu wpadł mi taki pomysł, aby wprowadzić np: budynek do gangów dający premię do zarobkw w sytuacji gdy gracz jest online. Rozbudowywany mogłby być stosunkowo tanio, gdyż nie dawałby dużych kożyści, ale gagngsterom by się napewno spodobał ten pomysł. Gdyby dajmy na to było możliwe rozbudowanie do 20% więcej do zarobków za bycie online, dużo osób by częściej zaglądało na grę. Proszę o opinię, również admina.

sigurd89

Adminem nie jestem, ale jestem za to pewien, że to byłaby za duża zmiana i jestem pewien w 100%, że to nie przejdzie.

Po drugie zwiększyłoby to jeszcze bardziej różnice między biednymi a bogatymi graczami, czy na pewno tego chcemy?

Po trzecie - dodatkowa kasa za bycie on-line? Litości...

Po czwarte - jakby to zostało wprowadzone to jakby to było sprawdzane, czy ktoś nie jest on-line 24h/dobę? Ja potrafię wyjść na uczelnię zostawiając w domu włączony komputer ze stroną gangsters. Chyba nie jest zbyt skomplikowane ustawienie w przeglądarce, żeby strona automatycznie odświeżała się co określony czas. I co wtedy? Mam więcej kasy, bo mam częściej komputer włączony? Fakt - można by było wprowadzić kody które trzeba by było wpisywać co jakiś czas. Wkurza mnie jak muszę wpisywać kody walcząc na ringu, podobnie przy SA, jakbym miał wpisywać kody pisząc na czacie ringu, czekając na walkę na dzielnicy, czy po prostu po tym jak zrobię małą przerwę to szlag by mnie na miejscu trafił.

Najważniejsze uwagi pogrubiłem.

Dziękuję za uwagę.
Sigurd

Fineus

Zły pomysł człowieku:) cały czas mój komp byłby online hahaha ;D w sumie nie potrzebne i do bani:P

Ripper

Kazdy pomysl jaki ktos pisze na g1 nie wejdzie... Wiec nawet nie ma po co jakichs tam nowych pomyslow wymyslac..

sigurd89

Może będzie więcej dzielnic. W nowe biznesy/dziwki/majątki/budynki w gangu wątpię podobnie jak w zmiany na ringu, zasady dotyczące pojedynków itp.

Tyle ode mnie.
Sigurd

sigurd89

To co pisałem było tylko odniesie do słów Ripper`a, który mówił o tym, że nowości nie zostaną wprowadzone. A to czy dzielnice przejdą do lewych gangów? Nie wiem, na pewno jest taka możliwość.

Sigurd

Ripper

Dzielnice napewno zostana wprowadzone przez sockera.. Ale jakos nie wyobrazam sobie nowych biznesow, dziwek. A co do majatku to nie wiem. Dobrze by bylo aby bylo cos nowego.

barcelonczyk19

Cytat: sigurd89 w Grudzień 18, 2010, 01:39:03 AM

Po trzecie - dodatkowa kasa za bycie on-line? Litości...

więc może zacznijmy płacić za bycie off line?
apel do wszystkich, niech każdy się wyloguje.
pomysł ok, ale i tak nie przejdzie ;) każdy czeka na g2

krzys077

Pomysł jest tak prosto zbugować ze nie przejdzie na ilość możliwych oszustw i  ten pomysł nic nie wniesie nowego do gry.

Zamykam.