• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

zadania

Zaczęty przez beluu5525, Styczeń 16, 2011, 09:05:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

beluu5525

siema mam taki pomysł na zadania. Jak wszyscy wiedzą do zadań potrzebne są czasami kamizelka i broń . Niektórzy mają bardzo dobrą kamizelkę i broń i nie chcą jej sprzedawać . Więc mam taki pomysł żeby można było kupować kilka broni i kamizelek a obok każdego obrazka z kamizelką i bronią wprowadzić pasek "Załóż Zdejmij " i jak się założy tą gorszą możesz rozwiązać zadanie a jak tą lepszą masz po prostu lepsze SV .

PS może nie wytłumaczyłem za dobrze ale starałem się   :D

gigi

Wtf? Jak masz lepszą kamizelkę lub broń niż potrzeba to i tak można rozwiązać zadanie

BlackRider

Cytat: beluu5525 w Styczeń 16, 2011, 09:05:36 AM
siema mam taki pomysł na zadania. Jak wszyscy wiedzą do zadań potrzebne są czasami kamizelka i broń . Niektórzy mają bardzo dobrą kamizelkę i broń i nie chcą jej sprzedawać . Więc mam taki pomysł żeby można było kupować kilka broni i kamizelek a obok każdego obrazka z kamizelką i bronią wprowadzić pasek "Załóż Zdejmij " i jak się założy tą gorszą możesz rozwiązać zadanie a jak tą lepszą masz po prostu lepsze SV .

PS może nie wytłumaczyłem za dobrze ale starałem się   :D

No nie wytłumaczyłeś za dobrze. Ja nic z tego nie czaję.

grom

nie no gorszej bzdury dawno nie wyczytalem na forum. BARDZO DOBRY POMYSL:)

zulatino

beluu widac twoją ogromną wiedze o gangsters...
Mając lepszą kame nie musisz kupować słabszej, zeby zrobić zadanie :|

BlackRider

Cytat: zulatino w Styczeń 16, 2011, 17:11:24 PM
beluu widac twoją ogromną wiedze o gangsters...
Mając lepszą kame nie musisz kupować słabszej, zeby zrobić zadanie :|

Heh, przypadkiem i pewnie nie do końca świadomie, lepiej to wytłumaczyłeś niż on. :P

gigi

Proszę nie pisz więcej pomysłów