• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Turnieje

Zaczęty przez piachuuu, Luty 12, 2011, 15:42:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piachuuu

Jest taka sprawa  ;D Pomysł z tym wylogowaniem i walkowerem jest ok ale jeżeli jeszcze raz sie zalogujemy w ciągu turnieju to powinniśmy dalej móc walczyć. Wyraźcie swoje opinie chce zobaczyć czy wam to pasuje :) mi trochę nie  :'(....

domel123

to po co dajesz takie cos jak nawet tobie nie pasuje?

grom

chodzi o to zebys nie logowal swoich (czysto hipotetycznie) 8 kont do jednego turnieju przez co moglbys szybko nabic profesje i procent do statystyk. mnie tez to nie raz wkurzalo kiedy przez blad polaczenia mialem 5-6 walkowerow ale coz trzeba wybrac mniejsze zlo

sigurd89

Grom, jeśli dwa konta mają takie samo IP, to chyba nie może dojść do walki między nimi. Poza tym jeśli taka możliwość nawet teoretycznie by była, to Admin by to błyskawicznie wyłapał.

Sigurd

p4tryk91

mnie tez to wkurza, czasami mnie wyloguje samemu i nic nie moge zrobic bo same walkowery ida... to jets lekka przesada..

grom

Cytat: sigurd89 w Luty 12, 2011, 20:21:17 PM
Grom, jeśli dwa konta mają takie samo IP, to chyba nie może dojść do walki między nimi. Poza tym jeśli taka możliwość nawet teoretycznie by była, to Admin by to błyskawicznie wyłapał.

Sigurd
otoz nie masz racji. poniewaz blokada ip nie dziala w tournamencie. poniewaz ja z bratem na 2 komputerach podlaczonych pod 1 router mozemy przeprowadzac walki w tournamencie, a na pp juz nie. wiec trzeba bylo wprowadzic jakies zabezpieczenie przed tymi ktorzy chcieliby prowadzic walke w tournamencie kilkoma postaciami. wiec admin wprowadzil takie cos.

sigurd89

Dlatego pisałem chyba. Sam na turze nie gram, bo mam za niski lvl. W każdym razie rozumiem, że takie coś musi być wkurzające.

grom

chodzi o to ze takie cos MUSI BYC, a to ze jest wkurzajace to kazdy sie zgodzi. ale innego wyjscia nie ma