• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Level

Zaczęty przez Firegor, Luty 10, 2011, 14:17:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Firegor

Moim zdaniem nikt nie powinien wiedzieć kto który ma lvl, dlatego myślę, że powinien być ukryty. Wtedy dużo ludzi by jechało w lvl, bo prawde mówiąc,  gracze z małymi levelami boją sie tych z większymi, temu też myśląc tak nie wbijają levelu. Ukrywając lvl, kazdy by szedł w napady, i byloby o wiele lepiej. OCzywiscie Ranking mógłby zostać, ale zrobiony mogłby być tak jak ranking hazardzistów. Co wy na to?

kurosaki

Byłaby to korzyść tylko dla większych leveli, te mniejsze wygrywałyby dużo mniej pojedynków niż teraz przez co trudniej zaczynało by się grę. Osobiście nie mam zbyt dużego lvl bo idę w biznes tym samym dla mnie nie byłoby łatwo. Uważam, że pomysł jest średni ;).

Riberios

Moim zdaniem do G1 nie ma sensu tego wporwadzać, ale do G2.  JAK NAJBARDZIEJ!

Riberios

dzięki temu wszyscy lecieli by w lvl

ignas128

I niby po co?
Twój problem, że boisz się iść w lvl :P

zizi83

Jeszcze nie widzialem gry w ktorej nie widac czyjegos lvl , a co do twojego pomyslu to bylby ok. Pod warunkiem ze gra by miala inne reguly . Np. Cos jest dostepne od ktoregos lvl a w tym wypadku wszystko jest na dloni  (orocz wstepu do gangu , picia do dna i tournament)  tylko trzeba gotowki. Moim zdaniem twoj pomysl jest jaknajbardziej zbedny w tym wypadku . Pozdrawiam

Subrosa

zizi83@ To mało gier widziałeś xD

A co do pomysłu, jestem na NIE.

Riberios

a Czemu? Bo wszyscy patrzą tylko na takie pomysły, które ułatwiają grę. A jak wejdzie coś co utrudnia grę od razu każdy w szoku.

sigurd89

Cytat: Riberios w Luty 10, 2011, 22:07:01 PM
a Czemu? Bo wszyscy patrzą tylko na takie pomysły, które ułatwiają grę. A jak wejdzie coś co utrudnia grę od razu każdy w szoku.

Sam byłem za wprowadzeniem czegoś co utrudni grę. Przez budynki w gangach i mnóstwo dzielnic i tak jest dość dużo ułatwień. Ale bez przesady... Wchodzę na p&p, mam 16 lvl, a wyzywam kogoś kto ma 200 lvl? Przykładowo teoretycznie mam 600k SV - równe. Mam równe szanse z klientem który ma mając dwusetny lvl 348k. Yyy.... Czy mi się tylko wydaje, czy szybciej znajdziemy kogoś kto na 200 lvl będzie miał 348k morale niż kogoś kto będzie miał 348k SV?

Jak zlikwidujemy lvl, to trzeba będzie zlikwidować też dzielnice na mieście. Jeśli by istniała widziałbym, że gracz z którym walczyłem ma +/-5 lvl w stosunku do mnie. A szczerze życzę Ci powodzenia kiedy będziesz walczył z top 10 lvl czy top10 pojedynków.

Pozdro
Sigurd

Niko_Bellic

sigurd89

FoxKantor

ale głupi pomysł...
pomyślcie trochę..
toż to niemożliwe...
jak by się rozgrywały pojedynki na p&p skoro nie wiesz z kim walczysz..

sarlin33

no bez sensu choc jest sens ale po co ukrywac lvl ?i tak tu liczy się sv niepotrzebna zmiana

Pozdrawia sarlin33 ;)

sadek5

to nie przejdzie ogulnie lipny pomysł  :-\