• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

czołgi do kupienia w g2

Zaczęty przez bartek26099, Maj 15, 2011, 18:06:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bartek26099

są bomby są rakiety to niech też będą czołgi :)

[G2]Ingulka

Widziałam jak napisałeś na czacie że masz masę pomysłów co do g2  :D :D . Gratuluje pomysłowości:D

zulatino

fate1ful

sigurd89

Primo: nie dubluj tematów.
Secundo: Ilu widziałeś gangsterów jeżdżących czołgami? ;)

Sigurd

fafnir88

@up Ilu widziałeś gangsterów którzy mają bezludną wyspę, pałac kultury, bombę atomową, radziecką rakietę i zamek królewski.

mistrzu1122

wolał bym kupić WSK albo komarka :D ewentualnie fiata 125p :D  co do wypowiedzi sigurda to ma troche racji ale w gta sa jeżdżą czołgami :D

sigurd89

Cytat: fafnir88 w Maj 16, 2011, 16:29:15 PM
@up Ilu widziałeś gangsterów którzy mają bezludną wyspę, pałac kultury, bombę atomową, radziecką rakietę i zamek królewski.

Gangstera, szefa mafii, który zarabia tyle na handlu narkotykami, że stać go na bezludną wyspę jestem w stanie sobie wyobrazić. Na zamek też. Fakt, atomówkę czy rakietę zdecydowanie trudniej mi sobie wyobrazić. Swoją drogą gangster na motorze na motorze, który jest w moim zasięgu finansowym że się tak wyrażę? Też ciężko mi to sobie wyobrazić. ;)

http://allegro.pl/honda-nsr-50-i1527562418.html

Cytat: mistrzu1122 w Maj 16, 2011, 16:51:48 PM
wolał bym kupić WSK albo komarka :D ewentualnie fiata 125p :D  co do wypowiedzi sigurda to ma troche racji ale w gta sa jeżdżą czołgami :D

W GTA VC i w III też były czołgi. ;) Ale tam dziwki kasę zabierały, tu kasę zarabiają. :P

Pozdro
Sigurd

Ricky

Przypominam ci, że grę zaczyna się z rangą blokersa więc to jest motocykl w sam raz dla niego. Tak samo z samochodami, zaczynamy od BMW ;)
Co do tematu to jak najbardziej na tak. Niektórzy tutaj mieli obiekcje, że gangsterzy nie jeżdżą w czołgach. To ja w takim razie pytam się który gangster nas uraczy F16 lub B52 w swoim hangarze? :D

p4tryk91

Cytat: Ricky w Maj 16, 2011, 22:00:41 PM
Przypominam ci, że grę zaczyna się z rangą blokersa więc to jest motocykl w sam raz dla niego. Tak samo z samochodami, zaczynamy od BMW ;)
Co do tematu to jak najbardziej na tak. Niektórzy tutaj mieli obiekcje, że gangsterzy nie jeżdżą w czołgach. To ja w takim razie pytam się który gangster nas uraczy F16 lub B52 w swoim hangarze? :D

on uzywa tych malenstw do wykonywania misji;] tak jak wielu innych rzeczy xD

sigurd89

Cytat: Ricky w Maj 16, 2011, 22:00:41 PM

Ależ to oczywiste, że żaden gangster nie ma F16 - one psują się w drodze do odbiorcy. :P Przypominam jak Polska kupowała myśliwce. :P

Pozdro
Sigurd