• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Wypłaty w łapówkach

Zaczęty przez mati4don, Maj 06, 2011, 08:46:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati4don

MOżę by tak jednak dodać te zarobki z gangu może nie do rankingu ale do wypłat z łapówek??

Ricky

hahahah
I dodatkowe 10kk za złotóweczkę? :D

p4tryk91

no i jeszcze czego, zeby jeszcze bardziej ulatwic gre, jestem na nie!

zulatino

Mnie z moimi zarobkami to tam pasi ^^ ale nie przejdzie to, bo by za łatwo było.

metachwast

byłbym za ale nawet szkoda się wypowiadać, bo i tak nie przejdzie...

[G2] ReyMysterio

jasne, może na g1 to samo? jak niektórzy są samiw gangu i wyciągają 30-40mln/h +biznesy.

zulatino

na g1 tyle mają, bo siedzą w gangu po 1 albo 2 i ciągną kase... jakby zbanowac wszystkich co tak robią to by 3/4 gangów i graczy nie było z topki...

[G2] damianus

przecież każdy wie, że sprzedaja kase na G1 za bilety ktore wykorzystuja na G2.. zbanować ich nie bardzo  gdyż  przeciez jakis zarobek admin ma z tego powodu;]

metachwast

Cytat: [G2] damianus w Maj 08, 2011, 12:50:10 PM
sprzedaja kase na G1 za bilety ktore wykorzystuja na G2
jak można sprzedać kasę? nie rozumiem cię.
może ktoś wytłumaczyć?

zulatino

W gangach na g1 jest kasa z działek do konta w gangu dawana.. a potem ja szef wyplaca... to robi taki kolek w gangu z 10mld kasy i sprzedaje 5 mld innemu gościowi za kody do g2

19rafal20

moim zdaniem mógł by przejść ten pomysł ponieważ gra gangsters.pl jest grą charytatywną
czyli im większe ułatwienia po przez łapówki tym większa kwota uzbierana

sigurd89

Cytat: 19rafal20 w Maj 12, 2011, 23:11:23 PM
moim zdaniem mógł by przejść ten pomysł ponieważ gra gangsters.pl jest grą charytatywną
czyli im większe ułatwienia po przez łapówki tym większa kwota uzbierana

Czy ktoś oprócz mnie tego nie rozumie?

Sigurd

zulatino

Chodzi chyba o to, że niektore opcje są dopiero za kontem plus/pro... Ale one wcale nie są płatne... Łapówki wygrasz w grach forumowych, a konto pro/plus za refy, bądź na g2 za wbijanie lvl... co 5, 25, 50 i 100 chyba są na razie z tego co pamiętam... (oprócz kodów dostajesz też łapówki).

beluu5525

uważam że to dobry pomysł ale jak by było jakieś ograniczenie . Mniej więcej z 1 kkk na miesiąc i może  to się sprawdzić ;)