• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

puchar i bilet :)

Zaczęty przez matiiii, Sierpień 15, 2011, 01:38:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

matiiii

proponuje  żeby za te wygrane w turze było coś  więcej niz jeden nic nie znaczący   puchar może jeden bilet do tego za wygranego tura ??

tanczący z widlami

jestem za, albo jakby dali wiecej kasy za zwyciestwo

[G1]proof[G2]

Również popieram pomysł, żeby była jakaś nagroda za zwycięstwo w turze.

dXe

A wiec tak uwazam ze pomysl jest genialny 1 bilet za puchar to co prawda malutko ale zawsze zacheci ludzi do grania ktos kto by trzaskal tury od rana do nocy mialy okolo 32 bilety wiec nie zaduzo a i farta by musial miec zeby wygrac 32 razy XD Ale mozna zrobic to jeszcze inaczej zeby slabsi gracze tez mieli jakies szanse na zdobycie tego 1 biletu za tur. Mianowicie mozna by bylo zrobic takie 5-10 bonusowych zadan do tura za kazde zadanie 1 bilet a zadania np mialy by byc takie ze gracz ma zajac ostatnie miejsce ale 4 albo 1 albo zdobyc 3,5,7 pkt to tak dla przykladu. Wtedy osoby bez sv tez mogli by w jakis sposob wygrac ten bilet a i zajelo by im to troszke jednym slowem ci co poswiecaja swoj czas zostali by wynagrodzeni XD

tanczący z widlami

nie wiem czy mam racje, ale wydawalo mi sie ze ktos kiedys pisal, ze nie mozna kombinowac z turem bo gra sie moze zrypac. ale mozliwe ze mi sie tylko wydaje;)

zulatino

Wiesz, akurat dodanie automatu, który rozdaje bilety za wygranie tournamentu raczej by gry nie  porypało.. Ja jestem za ;)

dzionga

maniek73

szlachta

Myślę że jest to bardzo dobry pomysł wzbudziło by to wieksze zainteresowanie turniejem i było by ich duzo w dniu tak jak np jest na początku miesiąca co jest po ponad 200.Jestem za :)

Frozen_Drone

Bardzo Dobry pomysł  jestem zdecydowanie zaa

Mogła by byc opcja np ze puchary można wymienić na np łapówki/ bonusy do ringu/ wejściówki wszystko oczywiście w odpowiednich proporcjach

to__ja

napoleon69

jak najbardziej za , musle ze ludzie by zaczeli bardziej inwestowac w swoja postac i podnosili sv, i wszystko by tylko wyszlo z korzyscia dla gry :-)

Tiberius

popieram bo rypiemy te tury tak jalowo ze az zal , a tak za te niecale 30 min w turze powinno cos wpasc ...1 bilet bylo by super  ::)

Korski15

ja tam jestem za byla by to dodatkowa motywacja do tego by gracze brali udzial w turniejach :D:D

Cudy

niby ok, tylko ze wypowiedzieli sie tutaj glownie Ci, którzy maja pewnie po 500 pucharow. W kazdym razie wymiana pucharu na jakiekolwiek udogodnienie byla by na pewno atrakcyjna, byc moze skusila by mnie do grania turow czesciej ;) Moze wprowadzic tez przy okazji srebrny oraz brazowy puchar, za odpowiednio 2. i 3. miejsce?
dxe, takie zadania na pewno by nie przeszly, imo bez sensu... Przykladowo, 5 pucharow zlotych, 10 srebrnych lub 20 brazowych to rownowartosciowe 1 biletowi do lapowek, zeby nie bylo za latwo. No i pucharki ktore juz mamy, mozna by rowniez wymieniac ;]