• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Więzienie

Zaczęty przez Maro19885, Sierpień 15, 2011, 01:53:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maro19885

cześć mam taką propozycjię dla was wiecie jest w tej grze wszystko oprócz więzienia !!! ponieważ mamy energię za gorzałę i potem robimy napady na wybraną rzecz w szybkiej akcji to potem zostajemy przemieszczeni do więzienia na 10 min w tedy taki obywatel będzie mógł sobie wykupić kolejne wejściówki do baru żeby się zajebać potem i albo mieć więcej energi albo wydać na przepustkę za którą będzie mógł/a dalej robić ataki na co chce w szybkiej akcji wtedy po lewej stronie jak sobie kliknie ta osoba na baner po lewej stronie to będzie wiedziała ile jej czasu zostało i kiedy może następnym napad zrobić co wy na to ?? :D

[G1]proof[G2]

Dla mnie pomysł trochę bez sensu. Za co niby miał bym iść do tego więzienia? Bo nie wytłumaczyłeś tego...

Maro19885

ponieważ poszedłeś pijany zrobić napad !! bo energia jest na tej postawie ile wypijesz tyle energji dostajesz a potem dziesz zrobić napad a potem trafiasz do więzienia na okres 10 min w tym czasie możesz sobie wykupić wejściówki do baru albo wydać tą kasę na przepustkę i cofanie zegara do 00 00 co wy na to ??

aduxds

ee, teraz jak to czytam to już nie wydaje mi się takie fajne .

matiiii

AlGiordino

Przy takim "przemieszczaniu do więzienia" wbicie paru lvl zajęło by wielokrotnie więcej czasu. Ludzie by sie wściekli..

tanczący z widlami

tak ja pisalem w barze, spowolnilo by to rozgrywke. jestem na nie

Maro19885

lvl można bić nie tylko przez szybką akcjię ale tak samo przez siłownie albo Majątek broń kamizelkę :D a to tak dla urozmajcenia gry !!!

AlGiordino

Cytat: Maro19885 w Sierpień 15, 2011, 02:08:56 AM
lvl można bić nie tylko przez szybką akcjię ale tak samo przez biznesy siłownie i wiele innych rzeczy :D

bijesz lvl przez biznesy??? E.. to jakiś nowy bot powstał ??

Cytat: Maro19885 w Sierpień 15, 2011, 02:08:56 AM
lvl można bić nie tylko przez szybką akcjię ale tak samo przez siłownie albo Majątek broń kamizelkę :D a to tak dla urozmajcenia gry !!!

teraz to jeszcze  lepiej napisałeś:D odpuść :PP

tanczący z widlami

kurcze, a myslalem ze dokladnie przeczytalem faq i zasady a tu takie reczy sie dowiaduje;)

Maro19885

sorki za przejęzyczenie się :/

[G1]proof[G2]

Teraz gdy już wytłumaczyłeś pare rzeczy, to pomysł wydaje mi sie już całkiem do dupy

Maro19885

rozdział zamknięty !!! widzę że mój pomysł z więzieniem nie wypalił więc postaram się wymyślić coś innego :d i to by było na tyle !!!!

Merdosss

Koleś chyba za dużo wypiłeś i może ty powinieneś iść do więzienia albo na izbę wytrzeźwień?
Dla mnie żenada. Daje 0,5/10 za chęci urozmaicenia gry ;)

AlGiordino

Nie wymyślaj już nic.. Idź spać:D

Case Closed