• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

gangsters 3

Zaczęty przez wansted, Sierpień 15, 2011, 18:29:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wansted

Może by tak wprowadzić nowy świat dla nowych graczy którzy by chcieli rozpocząć przygodę w gangsters  :)

anakonda92

Wystarczy ze G1 jest cmentarzem po co drugi cmentarz ??

wansted

dlaczego odrazu 2 cmentarz trzeba dać szanse innym :) może coś z tego wyjdzie

anakonda92

jest G2 wiec wystarczy jak by otworzył G3 z G2 zrobiło by sie to co z G1   

wansted

to moze prywatny serwer np od kazego gracza miesięcznie 50 zl ?

El Maestro

p4tryk91

Cytat: wansted w Sierpień 15, 2011, 18:37:01 PM
to moze prywatny serwer np od kazego gracza miesięcznie 50 zl ?

chlopie przestan brac albo nie wiem co ty robisz ze takie glupoty piszesz... i po co G3? zeb bylo takie samo jak G2? lub zeby byl 2 cmentarz!!

p4tryk91

Cytat: babanarowerze w Sierpień 15, 2011, 23:20:32 PM
g2 za młode jest żeby padło... ;)

ale można by zrobić "szybkie" gagsters :) gdzie ceny dziwek/biznesów/broni/kamek były tańsze zarobki gangowe połączone z *6 wypłatami :D
i 200lvl byłby po 2dniach ^^

hehe no ale co by to dalo te G szybkie? ja w tym nie widze sensu

p4tryk91

wiem o tym wiec po co nam nastepny swiat gansgters

alvaro34

Wg mnie g3 by mogło powstać. Zauwazyłem ze wyrazaja sie tu same ogarniete osoby z g2 ^^ a dla mniejszych lv to by była szansa być w top na tym g3 bo zapewne na g2 juz nie beda

alvaro34

Jak nie bedą ... Przeciez kazdy od 0 zacznie równe szanse Ale ta dyskusja chyba sensu nie ma bo g3 i tak w najbliższym czasie nie powstanie. g2 az takie stare nie jest

alvaro34

No masz racje ale kto ci tysiaka na gre wyda? he a pozatym gracz który zacznie grac od zera tez moze wrzucic troche szmalu w gre i bedzie miał równe szanse.No a na g3 to napewno poczekamy i to długo

p4tryk91

jesli nawet bedzie G3 to ta czolowka co jest na G2 tez bedzie i na G3;] ci co nie laduja kasy w gre to sa na tylach trzeba co jakis czas troche kasy wrzucic w gre zeby cos osiagnac;]

El Maestro

dzieki takim uzytkownikom jak Mazi i jesgo miliony kont, kazdy nowy server gangsters bedzie gównem, bo tak sie dzieje przez wykorzystanei bugów,stosowanie botów itp

dopóki ludzie sie nei zmienia bedzie dalej lipa.

krzys077

Nie będzie nowego świata.Zamykam