• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

gangsters.pl w telefonie

Zaczęty przez Kizior, Grudzień 12, 2011, 14:25:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kizior

Witam co sądzicie o tym aby była także mobilna wersja gangsters.pl  ?

FoxKantor

po co ?? i tak pasek flash nie będzie chodził..

Kizior

no właśnie oto chodzi żeby coś zrobić innego niż pasek flash w wersji mobilnej

Adrian

chcesz to kup telefon z androidem z serii 2.2 lub wyższy i będzie po kłopocie :] nie będziesz musiał pisać bezsensownych tematów na forum ;]

joker

posiadam telefon z aandroidem 2.3.7 mam zainstalowny flaschplayer lecz i tak nie mam paska, wiecie moze co jest tego przyczyna?

Adrian

BaBaNaRoWeRzE

mam androida 2.2 (play tylko taki obsługuje poki co) mam flashplayera pod Androidka i też nie mam paska :)

Adrian

piszcie producenta i model tele :]

tanczący z widlami

Xperia X8, mod: 2.3.7 GingerDx v20
zainstalowany flash player i pasek chodzi w standardowej przegladarce;)
dziala takze w przegladarce Skyfire, ogolnie pasek chodzi dosyc plynnie, tura mozna zagrac.
Nie dziala na przegladarkach Opery

FoxKantor

na żadnym telu pasek flash nie będzie chodził normalnie. no chyba że na tym HTC najnowszym i na necie bardzo, bardzo szybkim, lecz i tak będzie się ścinał... a na xperii  X8 też próbowałem, nic z tego, nie wiem jak ci chodzi tańczący :) mi nawet flash Playera nie dało zainstalować

tanczący z widlami

tak jak napisalem musisz miec zrootowana X8 i wgrany nieoryginalny soft. Ja mam 2.3.7 i u mnie chodzi, nie wiem jak na innych modach

joker

mam ten tego smego andka co ty tanczacy, i sprawdzalem na operze lecz go nie bylo, teraz na standardowej przegladarce sprawdzilem, i rzeczywiscie jest,

tanczący z widlami

tylko na standardowej przegladarce i na Skyfire bedziesz mial pasek, na Operze nie bedzie go widac. Fox nie gadaj ze na zadnym telu nie bedzie chodzil plynnie bo wystarczy pobawic sie troche z Androidem  i sa efekty:D.  lvl nie polecam wbijac ale tura smialo mozna pykac;)

FoxKantor

aha, no to muszę kupić tela z androidem:) bo xperie miałem w tygodnie kolega pożyczył teraz mam nokie C3 i nic nie zrobię żeby pasek chodził

luqovsky

Może by zrobić aplikacje gangsters na androida? Wtedy było by można wejść będąc poza domem