• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

gangsters.pl w telefonie

Zaczęty przez Kizior, Grudzień 12, 2011, 14:25:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukaspar

W sumie to chyba nie ma sensu, bez aplikacji i tak bardzo ladnie i sprawnie smiga na operze mini :)

luqovsky

Dużo osób korzysta z telefonu gdy nie ma dostępu do komputera a to bardzo by ułatwiło granie a gangsters nic nie straci jeżeli stworzą taką aplikację

artur000000

Zawi91

Według mnie to dobry pomysł, a apki zawsze mniej transferu pobiorą niz przez przeglądarke.

artur000000

żal ci pieniędzy na swojego gangstera?:D

Oczekk

Nie ma sensu stwarzać mobilną wersje tej gry, na lepszych telefonach każda opcja w grze Ci pójdzie. Jak tak bardzo chcesz mież gangstersa na telefonie to zainwestuj w nowy telefon. Na mojej n900 aboslutnie wszystko chodzi łącznie z napadami i tournamentami.

binek-g2

kosiarz2705

Witam!
Chciałbym przedstawić swój pomysł. Aplikacja Gangsters, która pozwoli na mobilne przeglądanie gry.
Oczywiście jest możliwość wejścia na przeglądarce w telefonie ale problem występuje z paskiem flash. Na słabszych urządzeniach ten jest strasznie wolny lub w ogóle nie działa.

Stąd mój pomysł, aby była możliwość swobodnego przeglądania Gangsters.

Co o tym myślicie?

limak

mozesz bez problemu wejsc na gangsters z telefonu, a zeby miec pasek flash wystarczy zainstalowac flash player na telefon.

ja 80% czasu na gangsters spedzam na telefonie i nie narzekam (nawet grajac turnieje)

...

Wyplacalni.p

To zależy też od posiadanego modelu telefonu, bo są telefony które nie obsługują stron z Flash, a są takie telefony, z których można bez problemu korzystać z Gangsters, ale nie pozwalają na to starsze typy telefonów.
Ponadto najważniejsza jest poprawna konfiguracja telefonu, a przede wszystkim przeglądarki w telefonie.
Pozdrawiam.

kosiarz2705

Niestety urządzenia ze słabą mocą obliczeniową nie do końca dają radę z paskiem Flash.  Następuje sekundowe opóźnienie, a w  gangsters  potrzebna jest natychmiastowa reakcja.
Musi "udźwignąć"  przeglądarkę i jeszcze Flash w niej odpalany.
Wszelkie konfigurację nie dają zamierzonego efektu :/

emi

dobry pomysł bo sam mam telefon na ktorym pasek flash nie działa jak należy

limak

na telefonie nigdy pasek flash nie bedzie dzialal jak na lapku czy PC

Wyplacalni.p

Cytat: limak w Czerwiec 20, 2014, 15:57:23 PM
na telefonie nigdy pasek flash nie bedzie dzialal jak na lapku czy PC

Ale dążą do tego aby działał, a już widać poprawę w nowszych modelach ;)

kosiarz2705

Widze że z mojego pomysłu nic sie nie wywiąże. Szkoda.