• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dla osob ktore wierzyly w uczciwa rywalizacje

Zaczęty przez Szul, Luty 02, 2012, 12:58:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sirkompik

Nie zrobią, bo się boją, że skończy się zarobek...

Szczuply

Bo to za duzo sprawdzania :] Ale po sprawdzeniu listy mogliby przetrzepac jeszcze top 50 z biznwsow ktorych zabraklo na liscie ;)

BaBaNaRoWeRzE

top100 każdego rodzaju :P sv,lvl,zarobki ;)

dabrosnm

Reynevann

Mnie również. Nawet nie wiedziałem że są jakieś bugi, kilku kolesi pisało do mnie z pytaniami o nie, a ja nie wiedziałem o co chodzi. Aż w końcu przypadkowo natknąłem się na "listę Szula" i znalazłem siebie na niej. Setnie się uśmiałem.
Jestem czysty,  ale podobno tylko żona Cezara jest poza wszelkimi podejrzeniami. Rzekomo wzbogaciłem się o 10 mld, jeżeli tak było to nawet tego nie zauważyłem.
Niestety kto nie płaci ten jest na szarym końcu, ale taka uroda tego typu gier.
Ale dlaczego mają sprawdzać tylko TOP 100? Trzeba sprawdzić każdego, albo zrobić grubą kreskę i od niej kontrolować.

oldavir

o liście wiedziałem ale o tym temacie dopiero teraz się dowiedziałem a że się tam znalazłem to już normalnie śmiech na sali w życiu nie oszukałem swoją kasę wrąbałem. Domyślam się że ten przekręt jest na większą skalę.

[G1]proof[G2]

,,Wobec powyższego lista oszustów została sprawdzona i zamknięta."

Czyli że to już koniec? No to wam coś nie pykło  ;). Zostali jeszcze gracze czy jak wy tam ich nazywacie ,,oszuści", którzy mieli spory dopływ gotówki na konto, ale to już nie Mój problem. Oszuści oszukali oszustów hehe niezła heca

Mitsuzu

I już po wszystkim? Mogę się założyć, że zostało jeszcze kilku oszustów. Admini powinni sprawdzić WSZYSTKIE konta!!! Albo przynajmniej z top100 w biznesie, LVL oraz SV.

kropa2011

zgadzam sie z Mitsuzu ale jak nie 100 to przynajmniej top 50 !!!

El Maestro

Mitsuzu top 100? rozumiem ze tam cie nie ma ;)

wiesz ile by to trwało? po pierwsze trzebaby bylo usunac zwałowane gangi a tego nie zrobia wiec itak bezsensu sa dalsze działania ;)

sirkompik

Bo administracja myśli dupą, a nie głową... Jaki sens ma ten cały syf, i zabawa, skoro nie likwidują źródła, a tylko pionki...

Szczuply

Cytat: sirkompik w Marzec 08, 2012, 19:16:23 PM
Bo administracja myśli dupą, a nie głową... Jaki sens ma ten cały syf, i zabawa, skoro nie likwidują źródła, a tylko pionki...

Niestety administracja widocznie nie ma tak wspaniałego programisty jak Ty w swoim składzie :]

sirkompik

Szczupły... Rozumiem o co Tobie chodzi. Nie programuję, bo mnie to nie interesuje. Ale chodzi tutaj o to, że w bazie chyba jest widoczny stan zasobów gangowych jeśli o gotówkę chodzi. Nie da się wydać 1bln w ciągu godziny... A baza właśnie w tym czasie się aktualizuje z tego co wiem. Więc jaki jest problem, odnotować w czasie "od" "do" gangi które miały zbyt wyskie wpłaty, i zbyt wysokie kwoty na kontach, po czym zabrać się za ich sprawdzanie... Nie przesadzajmy, ale nie jest to takie tragicznie trudne...
Trzeba tylko pomyśleć, a nie robić wszystko na odwal...

oldavir

sprawdzić wszystkie konta! tego oczekuję bo nikt nie ma pewności że ta lista szula to całość podejrzanych/oszustów.