• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dla osob ktore wierzyly w uczciwa rywalizacje

Zaczęty przez Szul, Luty 02, 2012, 12:58:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leon Zawodowiec

I zaraz się zacznie.
Imo temat powinien zostać przyklejony i zamknięty, a admin powinien wyjaśnić sprawę natychmiast.

Teutates

Cytat: xtra w Luty 02, 2012, 22:03:16 PM
i jestesmy nr 5 w zarobkach 8)

Pod warunkiem, że korzystanie z kasy gangu zrobionego na tym samym bugu jest całkowicie zgodne z  regulaminem :)

Sorki xtra ale zanim większość na tej liście mogła marzyć, ze coś takiego istnieje ty już z tego korzystałeś ;)
Nie winię ciebie, ale nie śmiałbym się tak z tych z listy. Powtarzam winny jest podpalacz a nie palący las :)

Oczywiście wszystko czystko hipotetycznie stwierdzone/napisane.

Ale fakt, popisać i pośmiać się można z tej historyjki :)

p.s. a naj jest to, że ukarzą/zamkną temat tu na forum lub ukarzą w grze ludzie którzy tego nie mogą prawnie zrobić gdyż nie są zatrudnieni jako pracownicy tej gry :D
to jest ubaw :D

El Maestro

Cytat: [G1]proof[G2] w Luty 02, 2012, 22:39:43 PM
Każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi  ;)

...myslą chyba ze sa wybrańcami ;)

2.Tet chęci masz dobre, popieram , mam te same poglądy odnośnie buga, ale ty  jestes an tej liscie :>

bankowy

eh brak slow.. na moim koncie nigdy nie bylo takiej kasy... skad ta lista?????????????

Mazior

lista to sciema :) nie znajduja sie na niej tylko osoby ktore uzywaly buga - ale wiekszosc z uzywajacych dostala bana. jezeli ktos sprzedawal majatek, bron itd i przybylo mu troche gotowki - tak samo bedzie sie na niej znajdowal :] admini wszystko weryfikowali z baza i dlatego jest tyle zbanowanych, a nie wiecej :D

Ciastekk

to ten bug polegał na broniach ? czyli jak kupywalem se mową broń to mi kasy nie zabierało czy jak ? (akurat kupywałem bron za 50 mld )
Nic takiego nie zauważyłem .

Mazior

buga nie mogles uzyc nieswiadomie :D przeczytaj moj wczesniejszy post :D

El Maestro

mozna bylo 2 razy sprzedac 1 bron....

Najtek, ale bez jaj ;) z majatku nie przybywało bilionów ;)

Ciastekk

Najtek widziałem ;) i tak nie wiem o co chodzi :D Proof mi napisał ze trzeba bylo jeszcze pare kroków wykonać , ale jakich to nie wiem ;)  ( dla jasności - przed chwilą napisał)

Mazior

@EL, czolowka wykupowala kase za przelewy w bilionach, wystarczy, ze raz skrypt sie nie wykona prawidlowo i jest to jako bug :D

@Ciastek, to samo co do El'a. tylko ze np przy sprzedazy broni, majatku itd

xtra

Cytat: Teutates w Luty 02, 2012, 22:45:27 PM
Cytat: xtra w Luty 02, 2012, 22:03:16 PM
i jestesmy nr 5 w zarobkach 8)

Pod warunkiem, że korzystanie z kasy gangu zrobionego na tym samym bugu jest całkowicie zgodne z  regulaminem :)

Sorki xtra ale zanim większość na tej liście mogła marzyć, ze coś takiego istnieje ty już z tego korzystałeś ;)
Nie winię ciebie, ale nie śmiałbym się tak z tych z listy. Powtarzam winny jest podpalacz a nie palący las :)

Oczywiście wszystko czystko hipotetycznie stwierdzone/napisane.

Ale fakt, popisać i pośmiać się można z tej historyjki :)

p.s. a naj jest to, że ukarzą/zamkną temat tu na forum lub ukarzą w grze ludzie którzy tego nie mogą prawnie zrobić gdyż nie są zatrudnieni jako pracownicy tej gry :D
to jest ubaw :D

Tao Tao...dobrze wiesz na jakim bugu ja skorzystałem czego wcale nie kryłem...mialo to miesjce w czerwcu po czym administracja zablokowala ten ów bug...o ile mozna go tak nazwac bo był całkowicie legalny....tyle ze nie kazdy z niego skorzystal...jednak od lipca a to jest juz 7 miechow nie korzystałem z niczego innego procz pompowania wlasnej forsy w konto....w czerwcu rowniez nie byla to czyjas forsa tylko moja ciezko zarobiona....wiec prosze cie nie poruszaj czegos co mialo miejsce dosc dawno i nikt z tego powodu nie ucierpiał...ucierplieli jedynie ci ktorzy z tego nie skorzystali bo zadne konto nie zostalo wtedy zbanowane...PZDR!!!  ;)

Szul

Jedno musze przyznac Najt ;] masz dar do wybielania spraw i wymyslania mozliwych wytlumaczen ;] Zapewne rowniez zadzwoniles do Wróża Macieja ;]

xtra

Cytat: Szul w Luty 02, 2012, 23:20:41 PM
Jedno musze przyznac Najt ;] masz dar do wybielania spraw i wymyslania mozliwych wytlumaczen ;] Zapewne rowniez zadzwoniles do Wróża Macieja ;]

hahahaha :D

Ciastekk

nie no szul , ja tam Cię wyśmiewam ze AZ 2 RAZY mnie umieściłeś na tej liście:D

Szul

Cisnie sie brzydkie slowo na usta ale napisze duzymi litermi to moze wiecej osob zrozumie  TO NIE JEST MOJA LISTA, NIE JA JESTEM AUTOREM TYLKO SOCKER1/KISU. PLIK ZDOBYLEM PRZEGLADAJAC ZASOBY GOOGLE DOCS ADMINISTRACJI !!!