• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dla osob ktore wierzyly w uczciwa rywalizacje

Zaczęty przez Szul, Luty 02, 2012, 12:58:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

glory_united

śmieh na sali, admin i tak to gówno w papierek zawinie i poda graczom jeszcze raz

Cudy

wiadomość usunięta przez użytkownika admin

pawliksnuff

dlaczego tu jest mój nick? ja w życiu buga nie użyłem

admin

daj kamienia

Mam nadzieję,że KAŻDY kto pobierał pieniądze na lewo zostanie zbanowany i ta gra nabierze jakiejś czystości...

xtra

Cytat: admin w Luty 03, 2012, 22:15:31 PM
Oficjalny komunikat administracji - http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=12746.0

i to mi się podoba :)
...
teraz tylko patrzec kto spada w rankingach...hahahha

krzys077
Używaj opcji Modyfikuj !!!

El Maestro

sponsorzy pewnie bd nie ruszeni ;]

aczkolwiek widze ze "nowa" administracja przynajmniej narazie lepiej reaguje na te sprawy względem swoich "poprzedników",pozdrawiam i mam nadzieje ze nie rzucacie słów na wiatr :)

Trampi

jeżeli faktycznie nowa administracja sprawdzi i pobanuje oszustów to wielkie brawa dla niej!!!
Ale nauczony doświadczeniami wolę poczekać na końcowy efekt....

Mast21

nie ogarniam tego ale jestem za tym żeby zbanować oszustów

sirkompik

Hahahaha. I wy ludzie w to wierzycie... Czy tłumaczenie  administracji kogokolwiek zaskoczyło?
Przecież oczywistym było to, że tak będzie to wyglądało. Przecież Pan Krzysztof nie wiedział, on nic nie rozumie, i udaje idiotę... Programiści. Kolejna banda oszołomów, która będzie się dorabiać, na głupocie graczy, o ile wyżej wymienieni programiści wogóle istnieją.. Pan Krzysztof zgrywa idiotę, i wydaje mu się, że ktoś to kupi... Śmieszne

PsycholuX

marmax999

ja tez na liscie jestem, a o tym wszystkim slysze pierwszy raz.. jakas lipa

krzysiekzip

jakieś informacje wyjęte prosto z dupy, bezpodstawne oskarżanie uczicwych graczy tak samo mogę ciebie oskarżyć lamusie!

El Maestro

1. Szul jest na tej liscie

2. Skonczcie juz,  bo jak zauwazyliscie administracja podjeła pewne kroki i sprawa jest w trakcie wyjasniania.

pora chyba to zamknąć.

btw pierwsze efekty ich pracy sa juz widoczne.

glory_united

el nawet jak skoncza sprawdzac liste, jaka masz gwarancje ze wszyscy którzy skorzystali na bugu zostana zbanowani?? co więcej co z gangami zrobionymi za lewą kasę i kontach które rosną w tych gangach, czy maja takie same szanse na rozwój w porównaniu do uczciwych graczy? poza tym jeśli ktos obrócił kasa z buga w ciągu godziny to nie ma go na liście tak? wszystko w temacie ta gra tkwi po uszy w gównie a szkoda/....