• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dla osob ktore wierzyly w uczciwa rywalizacje

Zaczęty przez Szul, Luty 02, 2012, 12:58:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dXe

Oczywiście ze nie ma pewności i to nawet nie polowa bo mogę śmiało wskazać z 20 kont które z tego korzystały (tych na topie) :D

ps: chodzi o top 100 bo ktoś zaraz powie ze chodzi o demota i tibera xtre itd a oni są czyści

[G1]proof[G2]

Cytat: dXe w Marzec 12, 2012, 21:37:11 PM
Oczywiście ze nie ma pewności i to nawet nie polowa bo mogę śmiało wskazać z 20 kont które z tego korzystały (tych na topie) :D

ps: chodzi o top 100 bo ktoś zaraz powie ze chodzi o demota i tibera xtre itd a oni są czyści

A ty co makowca jadłeś z komendantem, że wiesz kto czysty a kto ujebany?

dXe

Cytat: [G1]proof[G2] w Marzec 12, 2012, 22:27:42 PM

Za dużo ludzi gada a jak już wszystkich to wszystkich. Te wasze lewe gangi tez bym skończył bo to śmiech na sali :D

[G1]proof[G2]

Cytat: dXe w Marzec 13, 2012, 01:17:18 AM
Cytat: [G1]proof[G2] w Marzec 12, 2012, 22:27:42 PM

Za dużo ludzi gada a jak już wszystkich to wszystkich. Te wasze lewe gangi tez bym skończył bo to śmiech na sali :D

,,Wy" (xtra, dxe, mati) też oszukiwaliście, a teraz najbardziej się spinacie i gracie niewiniątka.  A gangi w których była lewa kasa to już dawno mi ukrócili. 

dXe

Hmm czyżby teut się komuś na konto włamał czy obraliście ta sama technikę obronna ? Moje konto zostało sprawdzone i z tego co wiedziałem już wcześniej jest czyste ale patrze ciężko się z tym pogodzić. Za to reszcie ludzi przyjdzie się chyba pogodzić z tym ze resztę wałków admini maja gdzieś i odpala turniej z osobami które nie powinny widzieć nawet 500 mln sv a maja grube miliardy ale z tym to się poczeka aż odbędzie się turniej.

[G1]proof[G2]

Cytat: dXe w Marzec 14, 2012, 01:12:26 AM
Hmm czyżby teut się komuś na konto włamał czy obraliście ta sama technikę obronna ? Moje konto zostało sprawdzone i z tego co wiedziałem już wcześniej jest czyste ale patrze ciężko się z tym pogodzić. Za to reszcie ludzi przyjdzie się chyba pogodzić z tym ze resztę wałków admini maja gdzieś i odpala turniej z osobami które nie powinny widzieć nawet 500 mln sv a maja grube miliardy ale z tym to się poczeka aż odbędzie się turniej.

Przelewanie kasy na swoje konto poprzez wybieranie kasy z gangu to nie było oszukiwanie? No tak tam trzeba było wydać trochę kasy na łapówki żeby sponsor miał co wpłacić. Nie no rzeczywiście to było całkiem ok i w porządku, zero oszukiwania w ogóle to sorry za pomówienia  ;)
A lewą kase też dostaliście na konto i nie wkręcaj tu ludzi że jess inaczej.     

dXe

Hehehehehe czekałem na ten temat tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy myślą ze ja tez w tym brałem udział w kpk bylem raptem chwile i to długo po tym numerze. A co do przelewania kasy na konto myślisz ze mnie nie sprawdzili ? Bo ja myślę ze bardzo dokładnie myśląc ze specjalnie to zgłosiłem chcąc coś ukryć.

[G1]proof[G2]

Sami sie tym chwaliliście jak byliście u mnie w gangu placku. Jeszcze pamiętam że ty albo mati któryś z was nie zdążył wypłacić wszystkiego z gangu bo admin zablokował i kilkaset mld poszło sie yebać, a pieniądze wpłacaliście przez piocha którego już nie ma bo został zbanowany. 

dXe

Kto się chwalił ten się chwalił ja niestety się na to nie załapałem a szkoda i ponad 200 mld poszło w plecy jak dobrze pamiętam ale nie dla mnie

[G1]proof[G2]

Haha jeden wybrał wszystko wiadomo kto bo jess najwyżej. Drugi wybrał 3/4 kasy i jess po środku, a trzeci też chciał walnąć wała ale nie zdążył albo wybrał mało i uważa że nie oszukał bo takie troche to się nie liczy, oczywiście jess najsłabszy z całej bandy. Komedia :D

Szczuply

oldavir a Ty myslisz wogole jak cos piszesz? Widziales ile trwalo sprawdzanie tej listy? Wiesz ile jest wszystkich kont? Z reszta PO CO sprawdzac konta spoza top 100 a nawet i top 50?

sirkompik

W sumie... Sprawdzenie samo w sobie nie było trudne...Tylko odpowiednia organizacja tego. Podobno jest kilku nowych administratorów. Widać jak się znają. A sprawdzić wszystkich? Owszem. Wszystkich. Żeby sprawiedliwie było

GITU82

Dxe tak sie zazekasz ze Cie sprawdzili itd ,ale nie od  poczatku gry byles sprawdzony tylko od jakiejs tam daty wiec nie pie... glupot . Uwazam ze pierwsza 100 biznesu i sv powinna byc s[rawdzona bo jest jeszcze wiele oszustow

Mazior

Cytat: sirkompik w Marzec 16, 2012, 20:35:42 PM
W sumie... Sprawdzenie samo w sobie nie było trudne...Tylko odpowiednia organizacja tego. Podobno jest kilku nowych administratorów. Widać jak się znają. A sprawdzić wszystkich? Owszem. Wszystkich. Żeby sprawiedliwie było

dopoki nie sprawdza wszystkich od zalozenia g2, nigdy nie bedzie sprawiedliwie, a tego napewno nie zrobia :D

sirkompik

Cóż. Wrodzone lenistwo, chęć zysku, czy może właśnie obawa o jego utratę... Może coś z tego kieruje administracją.